23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaVideolarRöportajlarMevlüt Ünsal 3. İstanbul Projesi Röportaj

Mevlüt Ünsal 3. İstanbul Projesi Röportaj

Asaf İş ortaklığının Başakşehirde hayata geçirdiği 3. İstanbul Projesinin lansman toplantısında konuşan Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ise şunları söyledi:
“Şimdi Türkiye’nin en güzel kentleşme örneklerinden birinin sergilendiği ilçemiz, o dönem bomboş bir araziydi. Başakşehir’in kuruluş öyküsü, ilk KİPTAŞ ile başladı. Zamanla bu öyküye TOKİ ve burada birlikte aynı masayı paylaştığımız güzide kurumlarımız gibi özel sektör temsilcileri de katıldı. Hep doğru adımlar atıldı; güzel ve sağlıklı kentleşmenin en güzel örneklerinden biri gelişti.

İyi belediyecilik, Başakşehir’i geleceğe taşıdı
Bugüne kadar yapılan ‘iyi belediyecilik’ ile de Başakşehir’in kaydettiği bu önemli gelişimin önü açıldı. Her geçen yıl Başakşehir büyüdü, önemli gelişmeler kazandı ve İstanbul’un en önemli, mutlu, huzurlu yaşam bölgelerinden biri oldu. Gelecek için de çok önemli bir potansiyele sahip.
3. Köprü, 3. Havalimanı, tramvay, metro ve hava ray, Kanal İstanbul gibi projelerle yakın gelecekte gerçek anlamda bir ulaşım merkezine dönüşecek olan Başakşehir, arazi kaynağı açısından da potansiyel olarak İstanbul’da çok ayrıcalıklı ve ayrıcalıklı bir yere sahip.

Başakşehir’e hem değer katacak, hem de kaynak yaratacak
Bizler de Başakşehir Belediyesi olarak, bu gelişimin önünü açmak, daha sağlıklı ve daha da güçlü kılmak için tüm gayretimizle çaba sarf ediyoruz. 3. İSTANBUL da, hem bu yaklaşımımız, hem de Başakşehir’in potansiyelini, gelişim performansını ortaya koyması açısından örnek bir proje oldu.
3. İSTANBUL, bizler için çok önemli çifte katkı sağlayacak bir proje. Hem çok doğru ve güçlü bir proje olarak Başakşehir’e doğrudan değer katacak, hem de hasılat paylaşımı ile Başakşehir Belediyesi’nin güzel hizmetleri için önemli bir kaynak sağlayacak. Gerçekten de her açıdan beklentilerin çok ötesine geçen, ‘başarılı ve çok doğru’ olduğunu daha bugünden söyleyebileceğimiz örnek bir proje olarak hayata geçiyor”.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI