23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaVideolarBasın ToplantılarıYooistanbul Basın Toplantısı

Yooistanbul Basın Toplantısı

Yooistanbul projesinin düzenlenen basın toplantısında reklam filminin tanıtımı yapıldı.Yooistanbul projesi reklam yüzü olarak ünlü sanatçı Selçuk Yöntem ve Khrystyna Kotvytska nın oynadığı çizgi dışı bir reklamla gündeme geliyor.
Dünya yıldızlarının ilk tercihi Starck tasarımı “yoo” konseptinin yeni adresi yooistanbul’da yaşama az kaldı…
yooistanbul’un reklam filminde ünlü oyuncu Selçuk Yöntem oynuyor…
yooistanbul, kültür başkenti İstanbul’un tam kalbinde; sanat galerileri, şık restoranlar, sofistike butikler ve göz alıcı bir gece hayatı ile çevrili modern bir yaşamın tam ortasında. Capcanlı şehrin göbeğinde, Ortaköy sırtlarında, Boğaz’a sadece 5 dakika uzaklıkta.
. Metrekare fiyatının 10 bin dolar civarında olduğu projede satışlarının yüzde 30’u tamamlandı.
yooistanbul’da daireler Nisan 2017 tarihinde teslim edilecek. Projede 116 rezidans daire yer alıyor. yooistanbul projesi 5,5 katlı 11 blok halinde yükseliyor.
22 bin metrekarelik alan üzerinde 11 blok halinde yükselen proje eşsiz boğaz manzarasına sahip. Farklı beklentideki kişilerin ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir proje olan yooistanbul’da tüm detaylar düşünülüyor. Dilerseniz havuz kenarında uzanabilir ve ışıl ışıl parlayan güneşin altında oynayan çocuklarınızı izleyebilir, dilerseniz de akşamları arkadaşlarınızla kulüpte eğlenebilir ya da size özel spa’da sessizliğin tadını çıkarabilirsiniz. yooistanbul özel lobisi, club house’u, spası, açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk klübü, fitness merkezi, özel yoga odaları, yürüyüş alanları ve geniş bahçeleriyle ayrıcalıklı yaşam arayanların adresi olacak.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI