28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriWinlife İstanbul projesi

Winlife İstanbul projesi

Ön taleplerin toplandığı Winlife İstanbul projesinde satış fiyatları 316 bin TL seviyelerinden başlıyor.

İstanbul Anadolu Yakası ilçelerinden Pendik Kaynarca Mahallesi Bulvar Caddesi’nde yer alan 4 bin 572 metrekarelik arsa ve 23 bin 500 metrekarelik inşaat alanı üzerinde Hak Yapı tarafından bölgede hayata geçirilen 2 projesinden biri olan Winlife İstanbul 13 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. (Hak Yapı’nın Pendik’te yapımı devam eden Onlife İstanbul adında bir projesi daha bulunuyor)

Winlife İstanbul’da kat planları, teslim tarihi ve sosyal alanlar

Konut teslimlerinin aralık 2019’dan itibaren başlaması planlanan projede; büyüklükleri 67 – 71 metrekare arasında değişen 1+1 ve büyüklükleri 114 – 116 metrekare arasında değişen 2+1 kat planlarında ev-ofis olarak ta kullanmaya uygun 142 daire yapılıyor.

Örnek dairesi olmayan projenin sosyal donatı alanları arasında ısıtılabilir yüzme havuzu, sauna, buhar odası, toplantı salonu, kapalı otopark bulunuyor. Daireler yerden ısıtmalı olarak salonda kliması takılı ve mutfakta ankastre beyaz eşyalarıyla birlikte teslim edilecek.

Winlife İstanbul’da fiyatlar, ödeme planı ve projenin konumu  

Ön talep toplama sürecinde olan projede 1+1 dairelerde satış fiyatları 316 bin TL’den, 2+1 dairelerde ise 606 bin TL’den başlıyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenler için kişiye özel ödeme planları hazırlanabiliyor.

E-5 karayoluna ve Pendorya AVM’ye yakın bir konumda bulunan projeden Sabiha Gökçen Havalimanı’na erişim de oldukça kolay. Proje ayrıca Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile yapımı devam eden metro hattının Şeyhli istasyonuna da yakın bir lokasyonda bulunuyor.

Winlife İstanbul projesinin harita üzerinde konumu ve adresi

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI