20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriOnlife İstanbul konut projesi

Onlife İstanbul konut projesi

Pendik'in yeni konut projesi Onlife İstanbul'da satış fiyatları 306 bin liradan başlıyor.

Hak Yapı‘nın yeni projesi Onlife İstanbul; Anadolu Yakası Pendik İlçesi Velibaba Mahallesinde bulunan 16 bin 086 metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek. 10 kat yüksekliğinde 10 blok halinde tasarlanan projede büyüklükleri 85 ile 157 metrekare arasında değişen 2+1 ve 3+1 kat planında 429 konut ile ticari üniteler inşa edilecek.

Onlife İstanbul’un konumu

TEM ve E-5 otoyollarına 4 kilometre mesafede yeralan proje Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika, Viaport AVM’ye 5 dakika, Kurtköy’deki üniversitelere ve hastanelere ve yapımı devam eden Marmara Araştırma ve Eğitim Hastanesi yanındaki metro istasyonuna 3 dakikalık mesafede Aydos Ormanına komşu bir lokasyonda konumlanıyor.

Onlife İstanbul’da satış fiyatları ve ödeme koşulları

Ön talep toplama sürecinde olan projede konutların satış fiyatları 306 bin TL’den başlıyor. Firma bünyesinde yüzde 10 peşinatla 60 ay vade farksız taksitlendirme imkânı olan projede ayrıca kişiye özel ödeme planları da oluşturuluyor.

Yeşil alanlar ve sosyal donatılar

Yüzde 70’i peyzajlı yeşil alanlara ayrılan projede sosyal alanlar arasında çocuklar için açık ve kapalı oyun alanları, ısıtmalı kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, basketbol sahası, yürüyüş & koşu parkuru, alışveriş dükkanları, 7/24 güvenlik ve kapalı otopark alanları bulunuyor.

Hakyapı merkezi nerede?

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI