22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriFuture Park İstanbul'da Yıllık Yüzde 16 Kira Getirisi!

Future Park İstanbul’da Yıllık Yüzde 16 Kira Getirisi!

Hiper Gayrimenkul Geliştirme'nin hayata geçirdiği ilk konut projesi olan Future Park projesi İstanbul Esenyurt Haramidere'de yükseliyor. Future Park İstanbul;  35.000 m2 arsa alanı üzerinde, 5 yıldızlı otel, 3 katlı alışveriş merkezi, 3.750 m2'lik ofis katları  ve 4 katlı spor salonundan oluşan karma konseptli bir projedir. Proje 9 adet blok, 1.650 adet konut ve 300 adet ticari alandan meydana gelmektedir. Projenin bu sene Haziran ayında teslim edilmesi bekleniyor.

Projede geleceğin yüksek teknolojisi; güvenlik, konfor, tasarruf, kolaylık unsurlarını bir araya getirerek, "Akıllı Ev" uygulamasıyla yaşam alanınıza katılıyor.

Future Park'ta Ev/Otel Konsepti
Future Park'ta ev/otel konseptinde yer alan dairelerin konforu, hizmet niteliği, fiyat koşulları göz önüne alındığında konaklamalar için alternatif bir model olarak hızla gelişiyor. Projede yer alacak Ev-Otel dairelerinde yüzlerce kiracınız olacak ama tek bir kiracı ile uğraşmadan yüksek gelir elde edeceksiniz.

FUTURE PARK TANITIM FİLMİ İÇİN VİDEOYA TIKLAYINIZ
 

Future Park Fiyatları
Projede 1+0'lar 50 metrekare ebatlarda 255 bin liradan, 1+1'ler 88 metrekare ebatlarda 460 bin liradan, 2+1'ler 120 metrekare ebatlarda 541 bin liradan, 3+1'ler 170 metrekare ebatlarında 672 bin liradan, 4+1'ler ise 196 metrekare ebatlarında 947 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Firmanın kendi bünyesinde yüzde 50 peşinat 12 ay 0 faizli bir ödeme kolaylığı mevcut.

Future Park Sosyal Alanları
Future Park’ta, 400 metrelik yürüyüş ve bisiklet parkuru, fitness salonu, sauna, açık-kapalı havuz, basketbol sahası, voleybol sahası, buhar odası, tenis kortu, kapalı otopark, cafe, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları,dinlenme alanları yer almaktadır. 

Proje, İstanbul'un en geniş yeşil parklarından birinin yanıbaşında kuruldu. Geleceği doğanın içinde, yeşilin insana huzur veren atmosferinde yaşamak vazgeçilmezi olanlar için Future Park tam aradıkları yer.

Future Park Nerede
Future Park İstanbul temel ulaşım araçlarından biri olan metrobüse yürüme mesafesinde. E5 ve E6 otoyollarının birleştiği merkezde yer alıyor. İstanbul'un her yönüne hızlı ulaşım imkânı sağlıyor. Proje; Tüyap Fuar Merkezi ne 12 dakika, Haramidere Limanına 8 dakika mesafede, Atatürk Hava Limanına 15 dakika, E-5’e 1 dakika , TEM’e 3 dakika , Koçtaş’a  6 dakika,  5M Migros’a 4 dakika, Real’e 3 dakika, Marmara Park’a  5 dakika, Torium’a 4 dakika mesafede konumlanmakta.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI