27 Mart 2024 Çarşamba
Ana SayfaEditörün SeçtikleriVadikoru'da lansman fırsatları devam ediyor

Vadikoru’da lansman fırsatları devam ediyor

Kârlı bir yatırım fırsatı sunan "Avrupa'nın En İyi Ofis Projesi" ödüllü karma proje Vadikoru'da lansmana özel fırsatlar devam ediyor. 3 tarafı Belgrad Ormanları ile çevrili olan Vadikoru hem şehrin merkezinde hem de doğanın yanıbaşında yaşama keyfini birlikte sunuyor.

19 eylül 2017 tarihinde gerçekleştirilen basın toplantısıyla sektör temsilcilerine ve yatırımcılara tanıtılmasının ardından lansman satışlarının başladığı ve geçen hafta Londra’da yapılan bir törenle European Property Awards’tan “Avrupa’nın En İyi Ofis Projesi” ödülüne lâyık görülen karma proje Vadikoru‘da konutlar, ofisler ve ticari mağazalar hayata geçirilecek. Mimari tasarımının ünlü mimar Murat Kader’in ortak olduğu ikidesign group tarafından yapıldığı proje; 200 milyon TL yatırım değeriyle Invest İnşaat tarafından Ayazağa‘da bulunan 20 bin metrekarelik arsa ve 85 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde inşa ediliyor. Proje; büyüklükleri 67 ile 190 metrekare arasında değişen 1+1’den 3+1’e farklı kat planlarında 242 daireden, büyüklükleri 133 ile 257 metrekare arasında değişen 84 ofisten ve büyüklükleri 278 ile 1484 metrekare arasında değişen 12 ticari alandan meydana geliyor. Projede konut teslimlerinin temmuz 2019’dan sonra başlaması planlanıyor.

Vadikoru projesinde konutların ve ofislerin satış fiyatları

Projede lansman sürecinde konutların metrekare satış fiyatları 8.000 TL’den, ofislerin metrekare satış fiyatları ise 3.000 Dolar’dan başlıyor.

“10 yıl daha Ayazağa’da projeler geliştirmeye devam edeceğiz” 

Bugüne kadar gerçekleştirdikleri yatırımların büyük kısmını Ayazağa bölgesinde hayata geçirdiklerini söyleyen Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar bölgenin potansiyeline inandıklarını belirterek önümüzdeki en az 10 yıllık süreçte Ayazağa bölgesinde projeler yapacaklarını ifade ederek Vadikoru arsasının sanayiden dönüştüğünü ve bu nedenle konutlarda yüzde 1 KDV avantajına sahip olduğunu açıkladı. Projenin 200 milyon TL yatırım değerine sahip olduğunu açıklayan Bahattin Uçar yaptığı işlerde bugüne kadar “güven, kalite ve mutluluk” kriterlerinden hiç taviz vermediklerini söyledi.

Vadikoru projesinde sosyal donatı alanları ve projenin konumu

3 tarafı yemyeşil Belgrad Ormanları ile çevrili olan proje hem şehrin merkezinde hem de doğanın yanıbaşında yaşama fırsatını birlikte sunuyor. Projede alışveriş caddesi, açık ve kapalı otopark alanları, Türk hamamı, sauna, fitness salonu, yüzme havuzu, basketbol ve voleybol sahasıyla yürüyüş alanları ve çocuk oyun alanları yer alıyor.

Maslak’ın hemen yanıbaşında Ayazağa’da inşa edilen proje konum olarak Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu ve Seyrantepe Metrosu’na, Invest İnşaat’ın da yatırımcısı olduğu Vadistanbul projesinin AVM’sinin içinde bulunan Havaray’a 300 metre uzaklıkta yer alıyor. TEM Otoyolu’nun hemen altında bulunan projen Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne çok kolay bir şekilde bağlanılıyor.

Vadikoru Projesi Nerede?

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI