22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriTekfen Topkapı İstanbul projesi

Tekfen Topkapı İstanbul projesi

Tekfen Gayrimenkul'ün yeni projesi Tekfen Topkapı İstanbul'da ön talep toplama süreci devam ediyor.

Tekfen Gayrimenkul tarafından Topkapı Maltepe Mahallesi Yılanlı Ayazma Yolu’nda hayata geçirilecek olan Tekfen Topkapı projesinde ön talep toplama süreci devam ediyor. İstanbul’un ana ulaşım arterlerinden eski adıyla E-5 yeni adıyla D-100 karayoluna ve metro hattına çok yakın bir konumda geniş avlulu ve fazla yüksek olmayan 4 blok olarak inşa edilecek olan projede 1+1 – 2+1 ve 3+1 kat planlarında yaklaşık 350 konut ve ticari alanlar inşa edilecek. Projenin mimari tasarımı Almanya merkezli HPP International tarafından yapılıyor. İç mimarlık ise Toner Mimarlık imzası taşıyor. Proje ilgili detaylı bilgiler ve satış fiyatları önümüzdeki günlerde belli olacak.

Tekfen Gayrimenkul projeleri hakkında

Tekfen Holding’in gayrimenkul projeleri geliştirme ve pazarlama şirketi olan Tekfen Gayrimenkul 2000 yılında kuruldu.

Topkapı’daki projeyle birlikte İzmir’de de Rönesans Gayrimenkul Yatırım’la birlikte karma bir proje hayata geçirilecek. Yeni İzmir olarak adlandırılan bölgede inşa edilecek ve İzmir’in en büyük gayrimenkul projelerinden biri olacağı belirtilen ve henüz ismi açıklanmayan karma projenin mimari tasarımını ünlü mimar Emre Arolat yapıyor.

Esenyurt’ta HEP İstanbul projesinin inşaatı tamamlandı, yaşam başladı. Burada daire satışları devam ediyor. Tekfen Gayrimenkul’ün daha önce tamamlayarak teslim ettiği projeleri ise; Tekfen Tower, Kağıthane Ofispark, Bomonti Apartmanları, Levent Ofis, Tekfen Yalıkavak Evleri ve Taksim Residences’dan oluşuyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI