23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriSelf İstanbul Projesi

Self İstanbul Projesi

Esenyurt'un yeni konut projesi Self İstanbul'da 11 ekim 2017 tarihinde gerçekleştirilen basın toplantısının ardından lansman satışları da başladı.

Karden İnşaat tarafından Esenyurt Adile Naşit Bulvarı’nda bulunan 26 bin metrekarelik arsa ve 132 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde 203 milyon TL yatırım bedeliyle yapılacak olan Self İstanbul projesinde büyüklükleri 66 ile 290 metrekare arasında değişen 1+1’den 4+1’e kadar kat planında ( çatı ve bahçe dubleksleri de var) 609 rezidans daire ve 60 adet ticari ünite inşa edilecek. Projede ayrıca bir de 27 derslikten meydana gelen özel ilköğretim okulu da hizmet verecek.

Basın toplantısında projeyi tanıtan bir konuşma yapan Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz lansman sürecine özel olarak 3 bin 200 TL’den başlayan satış fiyatlarıyla satışa çıktıklarını ve yatırımcılarına bölgede hayata geçirdikleri bir önceki projeleri Sembol İstanbul’da olduğu gibi yüksek kazançlar sağlamalarını hedeflediklerini söyledi.

Self İstanbul’da satış fiyatları ve ödeme planı (11 ekim 2017)

Projede; lansman sürecinde 1+1 daireler 229 bin TL’den, 2+1 daireler 319 bin TL’den, 3+1 daireler 449 bin TL’den ve 4+1 daireler de 696 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Firma bünyesinde yüzde 25 peşin verdikten sonra hazırlanan satış sözleşmesini takip eden 12’inci, 24’üncü ve 36’ıncı 3 tane yüzde 10’luk ara ödemeler bulunuyor. Kalan yüzde 45’lik bakiye ise sözleşme tarihinden başlayarak 48 ay vade farkı olmadan taksitlendiriliyor. Projeden daha uzun vadede yatırım yapmak isteyenler için yüzde 20 peşin bakiye 120 aya kadar uygun vade farkı oranlarıyla ödeme alternatifi de bulunuyor,

Projede ayrıca oturduğu evi satarak Self İstanbul’dan yeni konut almak isteyen müşteriler için yüzde 5 peşin ödeme alındıktan sonra evini satması için 3 aylık bir süre veriliyor. Bu süre içinde evini satan hangi ödeme planından faydalanmak istiyorsa ona devam ediyor. Bu süre zarfında evini satamazsa ödediği yüzde 5 peşinat kendisine iade ediliyor.

Self İstanbul’da ulaşım avantajı ve konumu

Proje; yapımları devam eden 2 metro hattının arasında konumlanıyor. Bahçelievler – TÜYAP hattı ile Mecidiyeköy – Mahmutbey – Avcılar hattının ortasında yer alan proje aynı zamanda TEM ve E-5’e bağlantının kolay olduğu bir lokasyonda bulunuyor.

Projede sosyal alanlar

Yüzde 85’inin peyzajlı yeşil alanlara ayrıldığı projenin sosyal donatı alanları arasında; açık yüzme havuzu, alışveriş dükkanlarından meydana gelen bir çarşı, kafe ve restoranlar, özel ilköğretim okulu, her ev için ayrı bir depolama alanı, yürüme yolları, kapalı otopark ve 7/24 güvenlik bulunuyor.

Self İstanbul Nerede?

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI