22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriNorm İstanbul projesi

Norm İstanbul projesi

Pendik'te yapımı devam eden Norm İstanbul projesinde konutlar aralık 2018 itibarıyla teslim edilecek.

MSY Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası ilçelerinden Pendik sınırları içinde yer alan Ahmet Yesevi Mahallesinde yaklaşık 15 bin metrekarelik arsa üzerinde inşaatı devam eden Norm İstanbul projesi 401 konuttan ve ticari alanlardan meydana geliyor. Projede konut teslimlerinin aralık 2018 itibarıyla başlaması planlanıyor.

Norm İstanbul’da kat planları ve sosyal alanlar

Her biri 12 katlı 5 blok halinde tasarlanan projede 89 metrekare büyüklüğünde 2+1 ve 111 metrekare büyüklüğünde 3+1 daireler yapılıyor.

Projede sosyal yaşam alanları ve donatılar olarak çocuk kulübü, ana okulu, açık ve kapalı yüzme havuzu, playstation, parti ve karaoke stüdyosu, mini sinema salonu, misafirlerin ağırlanması için uygun fiyatla kiralama imkânı bulunan konuk evleri, sağlıklı yaşam için fitness salonu, sauna, basketbol sahası, kafe, 7/24 güvenlik, açık ve kapalı otopark alanları bulunuyor.

Norm İstanbul projesinde satış fiyatları, ödeme koşulları ve projenin konum avantajları

12 kasım 2017 tarihi itibarıyla 2+1 dairelerin satış fiyatlarının 294 bin TL’den, 3+1 dairelerin de 385 bin TL’den başladığı projede firma bünyesinde yüzde 35 peşinle yatırım fırsatı bulunuyor. Kalan bakiye teslim tarihi olan aralık 2018’e kadar vade farksız aylık taksitler halinde ödeniyor.

Proje konum olarak Kadıköy-Kartal-Pendik metrosunun bölge istasyonuna 2 dakika, Tuzla Devlet Hastanesi’ne 5 dakika, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 7 dakika, AVM ve üniversiteler bölgesine ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na 5 ile 15 dakikalık erişim mesafesinde bulunuyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI