22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriNef Çekmeköy Projesi

Nef Çekmeköy Projesi

Çekmeköy’de Hüsnü Özyeğin Üniversitesi’nin yanında Fiba Grubu’na ait 230 bin metrekarelik arsa üzerinde Timur Gayrimenkul tarafından Nef markası altında hayata geçirilecek Nef Çekmeköy; her biri ayrı proje özelliğinde 3 etaptan meydana geliyor. Az katlı binalardan meydana gelecek olan projenin tamamında 1500 konut ve ticari alanlar inşa edilecek. Nef Çekmeköy projesinin mimari tasarımı Selin Maner Architects tarafından yapıldı.

Nef Çamlıtepe

Projenin etaplarından biri olan Nef Çamlıtepe; büyüklükleri 64 ile 266 metrekare arasında değişen 1+1’den 4+1’e kat planlarında 477 daireden ve ticari alanlardan meydana geliyor.  Proje; ön satışa çıkarıldığı hafta sonunda 2 günde tamamı satılarak büyük bir satış başarısı elde etti. Bütün konutların tükendiği Nef Çamlıtepe’de fiyatlar 279 bin TL’den başlıyor. Konutların ekim 2020’den sonra teslim edilmesi planlanıyor.

Nef Ormantepe

 

Projenin ikinci satışa sunulan etabı olan Nef Ormantepe; büyüklükleri 66 ile 246 metrekare arasında değişen 1+1’den 4+1’e farklı kat planlarında 474 daireden meydana geliyor. Ön satışları devam eden ikinci etapta satış fiyatları 1+1’lerde 299 bin TL’den, 2+1’lerde 450 bin TL’den, 3+1’lerde 650 bin TL’den ve 4+1 dairelerde de 950 bin TL’den başlıyor. Bu etapta konut teslimlerin nisan 2020’den itibaren başlaması öngörülüyor.

Nef Koruköy

Nef Çekmeköy projesini oluşturan son etap olan Nef Koruköy henüz ön talep toplama sürecine başlamadı. Bu etapta da yaklaşık 550 konut hayata geçirilecek. Son etapla ilgili genel detaylar ve satış fiyatları önümüzdeki dönemlerde belli olacak.

Nef Çekmeköy’de sosyal donatı alanları

Nef’in patentli ürünü olan ve kullan öde mantığına göre işleyen foldhome sistemi Nef Çekmeköy projesinde de olacak. Mesela misafirlerinizi yatılı olarak ağırlayabilmeniz için uygun fiyatlarla kiralanan misafir odaları, özel davetleriniz için uygun kiralama fiyatıyla toplantı ve parti odaları, ailenizle veya arkadaşlarınızla birlikte film izleyebileceğiniz sinema odaları, içinde bateri ve piyano da bulunan müzik odası, playstation oynamak için özel oda, yüksek donanımlı bir fitness salonu, karaoke odası, basketbol sahası, mini futbol sahası, squash salonu, bilardo ve masa tenisi, çocuklar için oyun odası gibi sosyal donatılar olacak. Bunlar dışında ortak kullanıma açık yüzme havuzu, kapalı otopark, kafe, restoran ve alışveriş dükkanları ile 7/24 güvenlik te bulunacak.

Nef Çekmeköy projesinin konumu

Hüsnü Özyeğin Üniversitesi’nin hemen yanıbaşında inşa edilecek projeden Yavuz Sultan Selim ve Fatih Sultan Mehmet köprülerine bağlantı oldukça kolay.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI