28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriKÖY projesinde "84 ay 0 faiz" kampanyası

KÖY projesinde “84 ay 0 faiz” kampanyası

Siyahkalem tarafından Emlak Konut GYO güvencesiyle ile Zekeriyaköy’de hayata geçirilen KÖY projesinde yeni yıla özel 84 ay yüzde 0 vade kampanyası başlatıldı. 

Siyahkalem tarafından Emlak Konut GYO güvencesiyle ile Zekeriyaköy’de hayata geçirilen KÖY projesinde yeni yıla özel 84 ay yüzde 0 vade kampanyası başlatıldı.

Emlak Konut GYO’nun yüklenici firmalarının kendi ödeme planları ile katıldığı ve 31 Mart 2018’e kadar sürecek kampanya çevresinde KÖY’den konut almak isteyenlere, konut bedelinin yüzde 25’ini peşin ödeyerek, anlaşmalı bankalardan 84 ay yüzde 0 vadeyle kredi kullanma imkanı tanınıyor.

Ayrıca, tüketiciler eğer daha az peşinat ödeyerek yüzde 0 vade farkından faydalanmak isterlerse, ek peşinat oranları ve diğer vade farkı seçeneklerinden de faydalanabilecek.

Proje kapsamında başlatılan kampanya seçenekleri

Buna göre projede;

– Yüzde 10 peşinat için 48 ay 0 vade farkı

– Yüzde 15 peşinat için 60 ay 0 vade farkı

– Yüzde 20 peşinat için 72 ay 0 vade farkı seçeneklerinden dileyen istediğini seçebiliyor.

Kampanyaya büyük ilgi bekleniyor

15 Eylül- 31 Ekim 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen “Şimdi Al 2019’da Öde” kampanyasında 34 milyon TL’lik ciro elde eden Siyahkalem, 1. ve 2. Etap konutları ile katıldığı kampanyaya büyük ilgi bekliyor.

Siyahkalem CFO’su İbrahim Kahraman, yeni kampanyanın potansiyel konut alıcılarını teşvik edeceğine inandıklarını belirtti.

Her türlü zorluğa rağmen gayrimenkul sektörünün 2017 yılını beklentilerini karşılayarak kapattığını anlatan Kahraman, “2018 yılı bizim konutlarımızın teslim yılı. Bu kampanyanın özellikle teslime çok yaklaşmış olan konutlarımızın satışına önemli bir ivme kazandıracağını inanıyoruz.” dedi.

Kahraman, yeni yıla yeni kampanyayla başladıklarını dile getirerek, “Çeşitli tip ve büyüklüklerde bin 167 konut ile 5 bin metrekarelik açık konseptli bir çarşıdan oluşan KÖY konutlarına 2017 yılında yüzde 20’ye varan maliyet artışını yansıtmadık. Bu da satışlara olumlu yansıdı. Sektör olarak 2018’de daha kalıcı önlemler almak için çaba sarf edeceğiz” diye konuştu.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI