23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaSektörden Haberlerİzpark'ta Hemen Teslim, Peşinat Yok, 36 Ay

İzpark’ta Hemen Teslim, Peşinat Yok, 36 Ay

Kartal hızla yükselmeye devam ediyor. Gayrimenkul geliştiricilerinin gözde bölgelerinden birisi, öyle ki marka projeler birbiri ardına inşa edilip alıcılarına teslim ediliyor. Ege Yapı’da kalitesini Kartal’da bir ofis projesi olarak gerçekleştirdi. İzpark ofis projesi 14 ve 15 katlı iki ofis kulesinden oluşan toplamda 102 ofisten meydana geliyor.

Kartal ofis projeleri İzpark iş yaşamını ayrıcalıklı bir konuma taşıyor. İzpark, ruhunuzu dinlendiren Adalar manzarasına sahip iki ofis kulesinde, Kartal’da yüksek konforlu çalışma ortamları sunuyor. Ege Yapı’nın sahip olduğu deneyim ve teknoloji ile hayata geçirilen İzpark’ta 14 ve 15 katlı iki ofis kulesi, Kartal’ın yeni simgesi haline geldi.

İzpark’ta mağaza, restoran ve kafelere ayrılmış alanları, geniş kapasiteli açık/kapalı otoparkı ve çok daha fazlası ile iş yaşamının ihtiyaç duyduğu bütün ayrıntılar düşünülmüş.
 


İş yaşamında ihtiyaç duyulan her türlü hizmet ve donanımın önceden planlandığı İzPark’ın toplantı salonlarından, açık ve kapalı otoparklarına kadar her detay, işinizi, yaşamınızın en güzel yerlerinden biri kılıyor. İzPark’ın tasarımında, çalışma ortamınızdan çok daha fazla keyif almanızı sağlayacak hiçbir ayrıntı gözden kaçırılmıyor. Toplantı salonlarından, açık ve kapalı otoparklarına kadar her detay, işinizi yaşamınızın en güzel yerlerinden biri kılıyor. Böylece ihtiyaç duyduğunuz birçok imkanı artık uzağınızda aramanıza gerek kalmıyor.

İzpark’ta Yaşam

Restoran ve kafeler hem size, hem de konuklarınıza hizmet veren yeterli sayıda açık ve kapalı otopark, iş toplantılarınızı yapabileceğiniz, teknik donanıma sahip toplantı odaları, çalışma ortamınıza ferahlık sağlayan 3.1 metreye varan kat yüksekliği, 24 Saat boyunca açık olan resepsiyon hizmetleri, özgürlük sağlayan açılabilir camlar, işlerinizi huzurla yürütmenizi sağlayan güvenlik sistemleri gibi donatıların hepsi İzpark’ta.

Hem konforlu hem ödüllü bir ofiste çalışın! European Property Awards'ta Office Architecture ödülünü kazanan İzPark’ın ilham verici mimarisinden çok etkileneceksiniz.

İzpark Ödeme Planı

İzpark’ta ofis sahibi olmak isteyenlere özel peşinat yok, hemen teslim ve 36 ay boyunca “0” faizle eşit taksitlerle ödeme yaparak ofis sahibi olabilirsiniz.

İzpark Nerede?

İzpark E-5 bağlantı yolunun hemen yanı başında,TEM Otoyolu bağlantı noktalarına 5 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na sadece 15 dakika, 5 Yıldızlı Titanic Hotel'in hemen yanı başında, Kartal Deniz Otobüsü İskelesi’ne 5 dakika, Pendik Feribot İskelesi’ne 10 dakika, Kentsel dönüşüm projeleri ve Merkezi İş Alanı (MIA)'nın kesiştiği noktada, Sahil yoluna 5 dakika, Dünyanın en büyük adliye sarayına 5 dakika, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 5 dakika ve M1 Real AVM’ye 5 dakika mesafede bulunuyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI