22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriGate of Anatolia satışa çıktı, basın lansmandan notlar!

Gate of Anatolia satışa çıktı, basın lansmandan notlar!

ACK Grup tarafından hayata geçrilen Gate Of Anatolia  Dedeman Otelinde düzenlenen lansman toplantısıyla satışa çıktı. Toplantıda ACK Grup Kurucu Ortağı Kerim Ersayın proje hakkında detaylı bilgiler vererek gelen soruları yanıtladı.

“İstanbul”un değişen ihtiyaçlarına cevap veren bir proje”

Ersayın: "Gate Of Anatolia projesi İstanbul halkı”nın değişen ihtiyaçlarına cevap veren bir proje hayata geçirdik Şehir merkezinden uzak hertürlü sosyal ihtiyacın bulunduğu bir proje Gate Of Anatolia bu ihtiyaçlara cevap verebilen bir proje oldu."

“Gate Of Anatolia hakkında”

"Gate Of Anatolia 4 blok ve 1 rezidans”tan meydan olmak üzere toplam 377 daireden meydana geitirdik. Bu daireler ev tipi daireler olmala birlikte. 1+1, 2+1, 3+1 olmak üzere 75 metrekareden 162 metrekareye kadar konutlar yer alıyor. Bu konutların %60”ı 2+1, %10”u 3+1, %30”u ise 1+1 konutlardan oluşuyor. Dolayısıyla 2+1 ağırlıklı bir konut projesi inşa ettik. Aynı zamanda açık çarşı, ve alışveriş merkezide proje içerinde bulunmakta."

“Sancaktepe önemli bir lokasyon”

Sancaktepe çok hızlı gelişim içerinsinde bulunan bir bölge. 2 büyük şehir  hastanesi bulunan vehavaalanına yakınlığıyla da  gelişen değer bulan bir proje. “Biz bu projeyi İstanbul’un yeni yükselen değeri olarak karşımıza çıkan Sancaktepe’nin kalbine kurduk. 3. köprüye, iki ayrı metro istasyonuna, Avrupa’nın en büyük şehir hastanesine ve çok önemli eğitim kurumlarına birkaç dakika mesafedeyiz. Bu nedenle Gate Of Anatolia projesi, büyük bir yatırım değeri taşıyor”

“%78”i peyzaj alanı”

"Sancaktepe”ye büyük alanlar ayrıldı, projenin yüzde 78”ini payzaj alanlarına ayırdık. İnsana değer veren bir proje olmasını istedik. Otoparkları yer altına alarak bu pezaj alanlarının kullanımı tamamen  sosyal alan olarak ouşturduk. Ocuklar bizim için önemli onların konut içerisinde ve dışında ki yaşam alnlarını özellikle oluşturduk. Çocuklara yönelik birde çocuk kulübü inşa ettik. Geleneksel ve Moderni buluşturmak bizim için önemli bu sebepten ismimizi Anadolu Kapısı olarak verdik. Sancaktepe karasal iklime yakın bir bölge bu yüzden havuzlarımızı kapalı alanlar içerisinde inşa ettik”

“Lansmana özel kısa süreli %9 indirim”

“Projede daireler metrekaresi 2500-2700 civarında başlangıçlarl satışa sunulacak. Lansmana özel kısa süreli bir indirimimiz olacak  Biz Gate Of Anatolia’da aynı zamanda toprak sahibi olduğumuz için, konutlar benzerlerinden çok daha uygun fiyatlarda satışa çıkıyor. KDV olarak sadece %1’lik bir vergi ödüyorsunuz. Ayrıca lansman dönemine özel, %9’luk bir indirim sağlanacak. %40 peşinat ve 30 ay vade farksız ödeme seçenekleriyle, herkes kolayca ev sahibi olabilir.”

“Projenin %40”ı satıldı”

"Arsa bedeli hariç 40 milyon tl civarında bir yatırım bedeli var. Projenin %40”ı saltmış durumda." 

Gate of Anatolia iletişim

0 216 642 3 225

www.gateofanatolia.com

Eren Aşnaz/emlakdream.com

(Gate Of Anatolia satışa çıktı, Gate Of Anatolia fiyat, Gate Of Anatolia nerede, Gate Of Anatolia lansman, Gate Of Anatolia sosyal donatılar)

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI