23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaSektörden HaberlerErhan Boysanoğlu, Konutta KDV İndirimini Değerlendirdi..

Erhan Boysanoğlu, Konutta KDV İndirimini Değerlendirdi..

Emlak Konut GYO öncülüğünde başlatılan ve akabinde GYODER ve daha sonrasında münferit inşaat firmalarının uyguladığı ‘Tarihi Kampanya’ ya da destek verdiğini söyleyen MESA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, Hükümetin de 150 metrekareden büyük konutlardan alınan yüzde 18 Kdv.nin 31 mart 2017 tarihine kadar yüzde 8 olarak uygulanacağı kararını ; ‘’KDV indirimi inşaat sektörünü ve yan sanayiyi canlandıracak hatta istihdama da çok olumlu etkisi olacaktır. Sürecin 2017 sonuna kadar uzatılmasında fayda olduğu kanaatindeyiz. ‘’ şeklinde değerlendirirken sözlerini şöyle sürdürdü :
 ‘’Hükümetin doğru , yerinde ve iyi bir karar aldığını hatta alınan bu KDV indirim kararının 2017 sonuna kadar uzatılmasının büyük fayda sağlayacağını düşünüyoruz . Süreç uzarsa; inşaat sektörünü ve yan sanayisini canlandıracak sonuçlar alınacak, bu sonuçların da ekonomiye yansıması daha net görülebilecek. Bu süreçte yan sanayi canlanırken, istihdamın da artacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.’’
 
MESA , Emlak Konut GYO tarafından başlatılan ‘Tarihi Kampanya’ya Ankara’da inşaatlarına devam ettikleri Park Mozaik ve MESA Koza 66 projeleriyle katılıyor. Her 2 projede de , 15 ekime kadar uzatılan kampanya kapsamında 120 aya kadar vade seçeneklerine yüzde 20 peşinat ve aylık yüzde 0,70 vade farkı ile ödeme fırsatı bulunuyor. 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI