23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriBrooklyn Life'a Yoğun İlgi

Brooklyn Life’a Yoğun İlgi

Türkiye'de kentsel dönüşümün ada bazlı gerçekleştiği sayılı bölgelerden biri olan Fikirtepe, tamamen yenilenerek bir örnek teşkil ediyor aslında.
 
Fikirtepe'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ederken, bölgede yeni bina stoğu nedeniyle metrekare fiyatları da oldukça yükseliyor. Kadıköy Fikirtepe'ye yatırım yapanlar kısa süre içinde prim yapmaya başlayacak. Bölgede metrekare fiyatlarının 10 bin dolara kadar yükselmesi bekleniyor. Şimdiden yatırım yapanlar bölgede dönüşüm faaliyetleri bittiğinde çok kazançlı çıkmış olacak.
 
Fikirtepe'de Pana Yapı'nın hayata geçirdiği Brooklyn Life projesinde yatırımcısına prim yaptırmayı hedefliyor.
 
Brooklyn Life Ne Zaman Teslim Edilecek?
 
Pana Yapı'nın Brooklyn markasıyla hayata geçirdiği projelerden olan Brooklyn Life projesinin Kasım 2017'de teslim edilmesi öngörülüyor.
 
23 katlı bloklardan oluşan projeye özelikle yeni evliler ve küçük aileler rağbet ediyor. Ancak projeden 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri mevcut bulunuyor.
 
Brooklyn Life Projesi Nerede Hayata Geçiriliyor?
 
Metrobüs ve metroya yürüme mesafesinde bulunan Brooklyn Life projesi lokasyonuyla da cezbediyor. Kadıköy'de yükselen proje şehrin merkezinde bulunuyor. Ulaşımın kolay olduğu proje hem Avrupa Yakası’yla bağlantı yollarına sahip hem de Sabiha Gökçen Havalimanı’naa ulaşımın kolay olacağı bir konumda yükseliyor. Fikirtepe tamamlandığında yeni bina stoğunun içinde yer alacak olması da diğer artı özelliklerinden biri projenin.
 
Proje Avrasya Tüneli'nin de çıkış noktasında bulunacak. Avrasya Tüneli, Fikirtepe'den hareket eden bir yolcunun trafik sıkıntısı çekmeden Zeytinburnu'na ulaşmasını sağlayacak bir çalışma olacak.
 
Pana Yapı, Kadıköy Fikirtepe'de Brooklyn Park, Brooklyn Life, BrooklynDream, Brooklyn Family ve Brooklyn City projelerini hayata geçiriyor. Bölgede 5 farklı projeyi gerçekleştirirken, Fikirtepe'de yine sektörün öncü isimlerinin markalı konut projelerine de komşu olacak.
 
Bade Yılmaz /Emlakdream

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI