28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriAvcılar Konut Projeleri

Avcılar Konut Projeleri

İstanbul Avrupa Yakası ilçelerinden Avcılar'da yapılan gayrimenkul projeleri hakkında bilgiler haberimizde.

Doğusunda Küçükçekmece ve K.Çekmece Gölü, batısında Beylikdüzü ve Esenyurt, kuzeyinde Başakşehir ve güneyinde Marmara Denizi ile çevrili olan Avcılar İlçesi 42 kilometrekare yüzölçümüne ve toplam 10 mahallede yaklaşık 440 bin nüfusa sahiptir. İlçeden şehir merkezine ulaşım için metrobüs, Sefaköy-Avcılar-Tüyap metro hattı ve İDO ön plana çıkıyor. Ayrıca ilçede bulunan İstanbul Üniversitesi Yerleşkesi de çok sayıda öğrenci nüfusunu ilçeye çekiyor. 1999 yılında yaşanan Marmara Depremi felaketinden İstanbul’da en çok etkilenen yer olan Avcılar ilçesinde indirilen imar planları kentsel dönüşüm planları çerçevesinde ve kontrollü yapılaşmayla birlikte yeniden yükseltildi. Önümüzdeki yıllarda gayrimenkul projelerinin cazip lokasyonlarından biri haline gelecek olan Avcılar’da yapımı devam eden gayrimenkul projelerinden bazıları şöyle:

3S Firuze Konakları

3S Kale Holding’in Üniversite Mahallesi Firuzköy Bulvarı üzerinde bulunan 28 bin metrekarelik kendi arazileri üzerinde 72 metrekarelik inşaat alanında hayata geçirdiği 3S Firuze Konakları projesi 1+1’den 4+1 kat planına kadar değişen 523 konuttan ve 45 ticari üniteden meydana geliyor. Konut fiyatlarının 400 bin TL seviyelerinden başladığı projede daire teslimleri 2018’in son çeyreğinde yapılacak. Yatay mimari koseptinde 3 bloktan meydana gelen projenin sosyal donatı alanları arasında açık yüzme havuzu, çocuklar için yüzme havuzu, fitness spor salonu, sauna, basketbol sahası, mini futbol sahası, kapalı otopark, kafe ve restoran, alışveriş için bir çarşı ve 7/24 güvenlik bulunuyor.

Reform Life Avcılar

Üniversite Mahallesi Firuzköy Bulvarı Uran Caddesi üzerinde bulunan yaklaşık 7 bin 800 metrekarelik arsa üzerinde Delta Arazi Geliştirme tarafından 2 blok olarak projelendirilen Reform Life Avcılar’da 124 konut ve 15 ticari ünite inşa edilecek. Projede; 79 metrekarelik 1+1, 123 – 148 metrekare arasında değişen 2+1, 177  metrekarelik 3+1, 181 – 187 metrekare arasında değişen 3+2 ve 232 metrekarelik 4+2 dubleks kat planlarında konutlar inşa edilecek. Aralık 2017 tarihi itibarıyla ön talep toplama süreci devam eden projede 1+1 dairelerin satış fiyatları 350 bin ile 420 bin TL arasında değişiyor. Ödeme planı olarak yüzde 30 peşinle şirket bünyesinde vade farksız olarak 30 ay taksitlendirme imkânı sunuluyor.

Avcılar Garden

Bayburtlu İnşaat tarafından Avcılar Ambarlı Mahallesi’nde bulunan yaklaşık 10 bin metrekarelik arsa üzerinde zeminle birlikte 8 katlı 4 blok halinde projelendirilen Avcılar Garden’da 2+1 ve 3+1 kat planlarında 182 daire inşa ediliyor. Projede konut teslimlerinin 2019’un ilk çeyreğinden itibaren başlaması planlanıyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI