23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriAtaköy'de Selenium Yaşam ve Ofis Kalitesi Birleşiyor!

Ataköy’de Selenium Yaşam ve Ofis Kalitesi Birleşiyor!

Aşçıoğlu İnşaat'ın Ataköy'de inşa ettiği, E-5 üzerinde 18 katlı konut ve ofis seçenekleri içeren 2 blok ve yatay ofis alanlarından oluşan Selenium Retro konut projesi, 8 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor. Projenin toplam inşaat alanı 47 bin metrekare. Ortak kullanım alanları; bin metrekare kapalı sosyal tesis, bin metrekare açık havuz ve güneşlenme terasından oluşuyor.

Retrofisler 68 – 786 metrekare, Konutlar ise 68 – 97 metrekare arasında değişiyor. Brüt tavan yüksekliği 3 m. 40 cm. Ofis sahiplerini ihtiyaçları kadar alan/kira avantajı sağlanıyor. Olanaklar ve hizmetler, en küçükten en büyüğe tüm ofislere sunuluyor. Her bir ünite için bir araçlık kapalı otopark alanı sunuluyor. SE Club farkıyla profesyonel bina yönetim hizmetleri (Vale, Concierge vs.) mevcut. 

Bağımsız bölümlerde yer alan cumbalar ve açık balkonlar sayesinde dört mevsim kullanım ihtiyaçları, konfor ve verimlilik gözetiliyor. Sadece caddeye bakan alanlarında yer alacak olan mağazalar ise yaşamın ve ulaşılabilir hizmetin pratikliğini sağlıyor. Bina genelinde taze hava santrali uygulaması yer alıyor.

Selenium Retro Fiyatları

Selenium Retro Ödeme Koşulları
Peşin alımlarda Liste Fiyatı üzerinden %5 indirim yapılıyor. Vadeli’de ise %25 peşin ödüyorsunuz, Kalanı; Haziran 2017’ye kadar şirket içi vade yapabilirsiniz yada anlaşmalı olunan bankalardan 120 aya varan kredi kullanabilirsiniz.

Selenium Retro Sosyal Alanları
Selenium Kalitesi’nin her ayrıntısına dokunduğu sosyal alanları, bahçe & açık peyzaj alanları, SPA, Yüzme Havuzu, kapsamlı lobi alanları ile Selenium Retro’da parlayan yaşam hareketinde yerinizi alabilirsiniz. Ayrıca dış görünümü, iç planları ve genel proje kapsamıyla Ataköy’de yaşam standartlarına ikinci bir katman ekleyen Selenium Retro’da tüm konutlar park veya deniz manzaralı.

Selenium Retro Nerede
Selenium Retro; İstanbul Havalimanı’na olan yakınlığından D100 Karayolu’nun yanı başında yer almasına, metrobüs veya metro gibi toplu ulaşım araçlarına olan erişim imkanından bölgedeki hastane, okul ya da alışveriş merkezi gibi hayati önem taşıyan birimlere olan yakınlığıyla ister ofis, isterse konut olsun, büyük ilgi görüyor. Selenium Retro, marina ve hava alanına olan kısa mesafesi, toplu taşıma kanallarına bağlantı avantajı ile şehir hayatındaki verimliliğinizi ve ulaşım rahatlığınızı artıracak.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI