22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriAkzirve'den Strada projesinde satış başarısı

Akzirve’den Strada projesinde satış başarısı

Bahçeşehir'de konut projeleriyle ilgili son gelişmeleri vermeye devam ediyoruz. "Caddeli Hayat Strada'da Başlıyor" mottosuyla tanıtılan Akzirve Gayrimenkul ve Yatırım’ın Bahçeşehir'de yükselen projesi Strada Bahçeşehir'de 200 konutun 15 günlük sürede satıldığı bildirildi. 

Akzirve Gayrimenkul ve Yatırım CEO’s
u İbrahim Maasfeh, toplamda 2 bin 500 konuttan ve 100'ün üzerinde ticari bölümden oluşacak Strada projesine ilişkin bilgilendirmede bulundu. 
İbrahim Maasfeh, Karar gazetesinde çıkan habere göre 105 dönüm arsa üzerinde 350 bin metrekarede yapımı süren Strada projesinin bedelinin 1.5 milyar lirayı bulduğunu belirtti.
Maasfeh 3 etap üzerinden planlanan Strada’da, 747 konutluk ilk etabın KDV dahil 240 bin liradan başladığını ve Aralık 2018’de teslim edileceğini diğer etapların da birer yıl arayla onu izleyeceğini dile getirdi.
Maasfeh, lansmanın ardından geçen 15 günlük sürede yaklaşık 200 satış olduğunu bildirdi.
Maasfeh ayrıca teslim Strada'da metrekare fiyatlarınnın 4 bin – 4 bin 500 lira seviyesine ulaşıcağını idida etti. 

Projenin özellikleri

Mimar Bünyamin Derman olan   Akzirve Gayrimenkul ve Yatırım’ın Strada Bahçeşehir projesinde üst düzey malzeme ve ince işçilikle hazırlanan 1+1’den 4+1 dublex daire seçenekleri keyifli yaşam imkanı sunuyor. Adını aldığı İtalyanca cadde anlamına gelen "Strada"ya yakışır şekilde projede bir asansör mesafesinde 100'ün üzerinde dükkan yer alıyor. 
Sosyal aktiviteler için, aydınlık ve temiz hava ortamında spor yapabileceğiniz fitness tesisi, sauna, komşularla sosyal bağlarınızı güçlendirmeniz için titizlikle kurgulanan ortak yaşam alanları, çocuklarınızın güvenle vakit geçirebilecekleri site parkları da Strada’da yer alıyor. 
Projede yeşil alanlara da önem veriliyor. peyzaj, proje içerisinde yeşille buluşma imkânı sağlarken yürüyüş mesafesindeki şehir parkları, spor ve sağlıklı yaşam için tüm imkânlarıyla yanı başınızda bulunuyor. 

Lokasyon
Strada ya da Cadde, Bahçeşehir'de yolların ve yönlerin kesişme noktasında kıymeti her gün katlanarak artan bir lokasyonda yer alıyor.  Bir yanında 3. Hava Limanı, diğer yanında İstanbul’un heyecanla beklenen yeni boğazı Kanal İstanbul. Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile batı İstanbul’un bağlandığı kavşak noktasında yer alıyor. 
Kafeler, restoranlar, butikler, bankalar, marketlerle dolu caddeye bir asansör mesafesinde.
Avrupa’nın en büyük havalimanı olan üçüncü havalimanına 20 dakika uzaklıkta. İstanbul Avrupa yakasının en büyük yaşam parkı olan Hayat Park’a bisikletle sadece
5 dakika. Kanal İstanbul’a 10 dakika mesafede. Okullar, hastaneler, sanayi siteleri ve AVM’ler birkaç dakika yakınlıkta yer alıyor. 

İletişim:
Web: www.stradabahcesehir.com
Telefon: 444 33 58

Nasıl gidilir?

 

PROJE BİLGİ FORMU

Burak Öz
Burak Öz
İstanbul Matbaa Meslek Lisesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Fotoğraf Bölümü önlisans, Selçuk Üniversitesi Gazetecilik lisans, Marmara Üniversitesi Genel Gazetecilik yüksek lisans mezunu. 1990'larda öldürülen gazetecileri konu alan yüksek lisans tez çalışması var. Bugüne kadar Hürriyet (staj), BirGün, Karşı gazetelerinde ve çeşitli internet sitelerinde yüzlerce haberi imzalı ve imzasız şekilde yer aldı. Sarı Basın Kartı taşıma hakkını yaklaşık 10 yıl önce kazandı. Orta düzey İngilizce, 10 parmak F klavye, Photoshop bilgisine sahip.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI