23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriAkiş GYO, Beykoz'da yeni projeye başlayacak

Akiş GYO, Beykoz’da yeni projeye başlayacak

Türkiye’nin büyük gayrimenkul yatırım ortaklıklarından biri olan Akiş GYO, Beykoz’da yeni bir projeye başlama hazırlığında.
Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Anadolu Yakasının güzide yerlerinden Beykoz’da yeni bir projeye başlayacak. 40 bin metrekare alan üzerinde yükselecek olan Akiş Beykoz projesinin 150 milyon TL yatırımla hayata geçirileceği öğrenildi. Konut ve ticari birimlerin yer alacağı Akiş GYO Beykoz projesinin yapımına 2018’de başlanması planlanıyor.

Akiş GYO Beykoz fiyatları ve ödeme planı henüz açıklanmadı. Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'den 2 ay önce Kamuoyu Aydınlatma Platformuna yapılan bildirimde şunlar denilmişti:
"Akiş Mudanya Adi Ortaklığı'nca İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesinde geliştirilmesi planlanan yatırımlar kapsamında 1829 ada 51 parselde 1.000,50 m2 arsada, arsa sahibi ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalanmıştır."

Akkök Holding’in şirketi olan Akiş GYO'nun başında Yönetim Kurulu Başkanı olarak Ahmet Cemal Dördüncü bulunuyor. Şirketin Akasya, Akbatı AVM gibi projeleri Best Business Awards 2016 en iyi Sosyal Sorumluluk ve Yaşam Akademisi ödülü bulunuyor.

Birleşme şirketi 3'üncü sıraya çıkardı
Kısa bir süre önce AF GYO ile birleşen Akiş GYO'nun özkaynak değeri 2.5 milyar TL'ye toplam varlıkları 4 milyar TL'ye çıktı. Akiş GYO Genel Müdürü Gökşin Durusoy özel sektör GYO'ları arasında 3. sıraya yükseldiklerini kaydetti Akkök Holding bünyesinde faaliyet gösteren Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), SAF GYO ile birleşti. , Birleşmeyle, iki şirket faaliyetlerine Akiş GYO çatısı altında devam edecek. Birleşmeden önce SAF GYO 1 bünyesinde bulunan Akasya Alışveriş Merkezi; Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin de sahibi olan Akiş GYO bünyesine girdi. Birleşme sonrası Akiş GYO'nun özkaynak değeri Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Alize Dinçkök Eyüboğlu ve Akiş GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Gökşin Durusoy 2.5 milyar TL'ye, toplam varlıkları da 4 milyar TL'ye çıkarken toplam kiralanabilir alanı 160 bin metrekareye, çıkarken yıllık kira geliri de 320 milyon TL'ye yükseldi. Akiş GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Gökşin Durusoy, şirketin portföyünde bulunan Akasya'dan 250 milyon lira, Akbatı'dan 80 milyon lira kira geliri elde edileceğini kaydetti. Durusoy, 2.5 milyar TL'ye yükselen özkaynak büyüklüğü ile özel sektör GYO'ları arasında 3. sıraya çıktıklarını ifade etti

Akkök Holding’in şirketi olan Akiş GYO'nun başında Yönetim Kurulu Başkanı olarak Ahmet Cemal Dördüncü bulunuyor. Şirketin Akasya, Akbatı AVM gibi projeleri Best Business Awards 2016 en iyi Sosyal Sorumluluk ve Yaşam Akademisi ödülünü aldı.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI