29 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaHaberRafadan Tayfa bu kez Teknolojik Tayfa olarak Sur Yapı Marka AVM’de

Rafadan Tayfa bu kez Teknolojik Tayfa olarak Sur Yapı Marka AVM’de

 Bursa’nın yeni markası Sur Yapı Marka AVM, çocukları ve aileleri “Rafadan Tayfa, Teknolojik Tayfa” isimli müzikli gösteriye davet ediyor. 3 Eylül’de, 19:00 ve 21:00 saatlerinde, ayrı iki seans olarak sahnelenecek ücretsiz müzikli gösteri, çocukları, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen Milli Teknoloji Hamlesi’yle tanıştırmayı, bu konuda bir farkındalık oluşturmayı hedefliyor.

Özgün prodüksiyon, pedagojik yaklaşım

Milli Teknoloji Hamlesi’nin yerli üretim, yapay zeka, bilim tarihi, planetaryum (Gök evi), robotik kodlama, teknoloji üreten bir nesil, havacılık ve uzay teknolojileri başlıkları altında işleneceği “Rafadan Tayfa, Teknolojik Tayfa”; özgün senaryo, müzik, tasarım ve prodüksiyonla hazırlandı. Aynı zamanda pedagojik bir yaklaşımla tasarlanan müzikli gösteri, tüm Sur Yapı Marka AVM ziyaretçilerinin katılımına açık olacak.

PROJE BİLGİ FORMU

Ayla Özer
Ayla Özer
1969'da Bursa'da doğdu. Evli ve bir kız çocuk sahibi. İlk, orta ve lise eğitimini İnegöl Lisesinde tamamladıktan sonra Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümünnden mezun oldu. Öğrencilik yıllarında Bursa'da Barışçı Ajansta müşteri temsilcisi olarak başladığı iş hayatına 1992 yılında Sabah Gazetesi Reklam Satış, TGRT Televizyonu Reklam Müdürlüğü, Vatan Gazetesi Reklam Direktörlüğü olarak devam etti. 2011'de emlakdream.com'uu kuran Ayla Özer halen emlakdream.com'un Yayın Yönetmenidir.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI