29 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaProjelerRoya Gold projesi

Roya Gold projesi

Ofis projesi olarak hayata geçirilecek olan Roya Gold henüz satışa sunulmadı.

21 aralık 2017’de ilk projeleri Roya Nova’yı lansmana çıkaran Roya Yapı tarafından Üsküdar Altunizade’de 6 bin 880 metrekarelik inşaat alanı üzerinde 25 milyon TL yatırım değeriyle tek blok halinde inşa edilecek olan Roya Gold bir ofis projesi olarak tasarlandı.

Roya Gold’da kat planları, teslim tarihi, sosyal alanlar, satış fiyatları ve projenin konumu

Bölgedeki ofislerde görülmeyen bir kat yüksekliğiyle yapılacak projede 15 metrelik aks açıklığında açık ofis düzeni şeklinde inşa edilecek. Teslimlerin bu yılın sonunda yapılması planlanan proje henüz satışlara veya ön talep toplama sürecine açılmadığı için satış fiyatları, ödeme koşulları ve detaylı kat planları ile ilgili bilgiler henüz belli değil.

Yer altında 2 katlı otopark alanının olacağı projede 8 metre tavan yüksekliğinde bir de spor merkezi yapılacak. Burada nizami ölçülerde basketbol ve voleybol sahası yapılacak.

Proje konum olarak bölgedeki metrobüs durağına 400 metre ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne de sadece 1 kilometrelik bir uzaklıkta bulunuyor. Capitol AVM, ETİ Genel Merkezi, Coca Cola Genel Merkezi, Acıbadem Hastanesi projeye çok yakın bir mesafede yer alıyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI