22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaYazlık ProjelerClub Patara'da yüzde 30 indirim avantajı..

Club Patara’da yüzde 30 indirim avantajı..

Club Patara Evleri, Patara Prince Resort’ün 12 ay boyunca devam eden hizmeti ile herkese çok özel bir tatil fırsatı sunuyor. Kasım ayında 2.bahar’ın yaşandığı, inanılmaz çiçek türleri ve ağaçlarla bezeli Club Patara Evleri’nde mutluluğun, konforun, doğa ile iç içe yaşamanın keyfini sürebilir ve yılbaşında hem şömine başında çok özel bir tatil yaparak, hem de evinizi görerek alma fırsatına da sahip olabilirsiniz.

Yılbaşı Akşamını Patara Prince’de ilave 2 gün misafiri olarak konaklayabilir ve satın aldığınız Devre Mülkünüz için yüzde 30 indirim avantajından yararlanabilirsiniz.

Devre Mülk’lerde; Çiftler için stüdyolar, 4 kişilik Salon + 1 yatak odalı ve 6 kişilik Salon + 2 yatak odalı üniteler, farklı m2’ lerde bulunuyor. Bahçe, birinci ve teras katları olarak konum, m2 ve mevsimsel dönem farklarına göre, ister tek haftalık ister 2 haftalık dönemler halinde Tapusu ile satın alınabiliyor.
 
Doğa ve Denize Sıfır Olma Konforu
Kalkan Koyu’nun eşsiz ve sonsuza kadar kirlenmesi mümkün olmayan denizinde yüzme keyfi, büyülü çevresi ve emsalsiz doğası…
 
Patara kumsalı, Kaş’ta gezi, Kalkan’da köy pazarı ve doğal ürünler, İslamköy’de alabalık,Fethiye antik alanlar ve daha birçok keyifli zaman geçirme konforu…
 
Nitelikli Sosyal Yaşam ve Komşuluk Konforu
Toros’lardan eriyen karların Kalkan Koyu’nda Akdeniz’le kucaklaştığı kaynak suları ile beslenen büyük havuz, Çocuk kulübü, yazlık anlayışı ile büyüyen çocuklara, özel bir kulüp içinde tüm dünyadan arkadaşlıklar edinme fırsatı, SPA, sauna, Türk hamamı, jakuzili kapalı havuz, Fitness salonu ve aydınlatılmış tenis kortları, rüzgar sörfü, su kayağı, banana ve yelken sporu olanakları, günü birlik tekne gezisi, kumsalda barbekü partisi bu sosyal yaşamın sadece bir bölümü.
Club Patara Evleri, aynı zamanda devre mülk sahiplerine 3 ayrı restoran ve bar ile İtalyan ve Dünya mutfağından özel tatlar da sunuyor.
 
Dünyada 82 Ülkede Ömür Boyu Tatil Konforu
RCI ortaklığı ile dünyanın her yerinde tatil imkanına sahip olunabiliyor.
Tatil periyodunuzun bedelini yatırdıktan sonra, 4000 den fazla tatil yerinde kendi mekanınızı takas ederek tatil yapma hakkını kazanıyorsunuz.
 
Ulaşım

Dalaman havalimanından 1,5 saatte ulaştığınız Kalkan ‘da konumlanan Club Patara Evleri sizi bekliyor.

 

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

 

Kaynak:Hürriyet Emlak

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI