24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriVenara Bağcılar'da 60 aya sıfır faizli ödeme fırsatı

Venara Bağcılar’da 60 aya sıfır faizli ödeme fırsatı

Özen Grup'un, İstanbul Bağcılar'da yer alan Venara Bağcılar projesinde 60 ay vadeli ve 0 faizli imkanlar sunuluyor.  Hafta içinde temeli atılan Venara Bağcılar, 2+1 ve 3+1 olmak üzere 422 konuttan oluşuyor. Projede fiyatlar ise 435 bin TL'den başlıyor. 595 bin TL'ye kadar çıkıyor.  Projenin tesliminin ise 24 ay sonra (Mayıs 2019) olması planlanıyor.

Dontılar
Sağlıklı ve mutlu yaşamın yanı sıra, hayattan keyif almak için tasarlanan Venara Bağcılar bünyesinde yürüyüş alanları, bahçeler, basketbol sahası, fitness salonu, çocuklar için oyun alanları, Türk hamamı ve sauna yer alacak.
Projenin 5 bin metrekarelik peyzaj alanı bulunduğu 7 bin 500 metrekarelik arazi üstünde olduğu bilgisi verildi. Her daireye kapalı otopark ve binalarda olduğu çift asansör olduğu kaydedildi. Projede 300 kişilik toplantı salonu da bulunacak. 

Lokasyon
Proje lokasyon olarak Yenimahalle metro durağı, Medipol Hastanesi, Kemer Üniversitesi, Atatürk Havalimanı ve Basın Ekspress Yolu’na yakın merkezi bir lokasyonda yer alıyor.

Proje hakkında detaylı bilgi için aşağıdaki formu doldurunuz.

PROJE BİLGİ FORMU

Burak Öz
Burak Öz
İstanbul Matbaa Meslek Lisesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Fotoğraf Bölümü önlisans, Selçuk Üniversitesi Gazetecilik lisans, Marmara Üniversitesi Genel Gazetecilik yüksek lisans mezunu. 1990'larda öldürülen gazetecileri konu alan yüksek lisans tez çalışması var. Bugüne kadar Hürriyet (staj), BirGün, Karşı gazetelerinde ve çeşitli internet sitelerinde yüzlerce haberi imzalı ve imzasız şekilde yer aldı. Sarı Basın Kartı taşıma hakkını yaklaşık 10 yıl önce kazandı. Orta düzey İngilizce, 10 parmak F klavye, Photoshop bilgisine sahip.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI