23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriThe Holl projesi "modüler sistem"le birleştirilebilir ofis imkanı sunuyor

The Holl projesi “modüler sistem”le birleştirilebilir ofis imkanı sunuyor

Metal Yapı Konut ve Bekart İnşaat ortaklığı ile Pendik’te E-5 bağlantı noktasında hayata geçirilecek The Holl (Home Office Life Level) projesi, modüler yapıyla birleştirilebilir ofis imkanı sunuyor.

Metal Yapı Konut ve Bekart İnşaat ortaklığı ile Pendik’te E-5 bağlantı noktasında hayata geçirilecek The Holl (Home Office Life Level) projesi, 3 bin 100 metrekarelik bir alanda 14 katlı tek bloktan oluşuyor.

The Holl projesinde kat planları

Modüler sistemle birleştirmeye elverişli bağımsız birimlerden oluşan projede 90 ofis ve home ofis yer alıyor. 1+0’lar brüt 75 ila 86 metrekare, 1+1’ler ise brüt 98 ila 146 metrekare büyüklükten oluşuyor.

Ön satış döneminde bulunan The Holl projesindeki bağımsız birimler, modüler sistemle birleştirilerek 2+1 ve 3+1 daire şekline getirilebiliyor. Tamamı balkonlu olan ofis ve home ofislerde 7. kattan itibaren deniz manzarasının keyfi çıkartılabiliyor.

The Holl projesinin konumu ve satış koşulları

Sabiha Gökçen Havaalanı’na 5 dakikalık mesafede bulunan The Holl projesinin yatırımcısına yüzde 35-40 oranında kazandırması bekleniyor. Proje tamamlandığında en küçük birimlerin 2 bin TL ila 2 bin 500 TL’den kiracı bulması öngörülüyor.

Projedeki 1+0 ofisler 420 bin, 1+1 ofisler de 522 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Projede yüzde 30 peşinatla 36 ay, yüzde 10 peşinatla 24 ay sıfır faizle vade ve tamamı peşin ve kredili alımlarda ise liste fiyatları üzerinden yüzde 12 oranında indirim imkanları sunuluyor.

Proje, Pendik Hızlı Tren İstasyonu’na 5, Kadıköy Metrosu’na 1, Pendik-Yalova İskelesi’ne 5 ve Osman Gazi Köprüsü’ne ise 15 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.

The Holl projesi nerede?

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI