23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriSunis Residence projesi

Sunis Residence projesi

Antalya'da yapımı devam eden Sunis Residence projesinde konut teslimlerinin eylül 2018'den sonra başlaması planlanıyor.

Turaçlar Grup bünyesinde yer alan Turaçlar İnşaat tarafından Antalya Konyaaltı’nda 14 bin 666 metrekarelik arsa ve 25 bin 368 metrekarelik inşaat alanı üzerinde hayata geçirilecek olan Sunis Residence projesi 152 konuttan meydana geliyor. Projenin mimari tasarımı Alpugan Mimarlık tarafından yapıldı.

Sunis Residence projesinde kat planları ve sosyal donatı alanları

Projedeki konutlar 100 metrekareden başlayan ve maksimum da 800 metrekareye kadar çıkıyor. Konut teslimlerinin eylül 2018’den itibaren başlaması planlanıyor.

Peyzajlı yeşil alana 6 bin 527 metrekare ayrılan projenin sosyal alanları arasında açık – kapalı ve çocuklar için olmak üzere 3 yüzme havuzu, çocuklar için oyun alanları, spor yapmak için fitness salonu, yürüme yolları, akıllı ev sistemi, dinlenme ve oturma alanları, depo alanları, kafe ve kapalı otopark bulunuyor.

Projede çatılardan ve bahçelerden toplanan yağmur suları depolanarak yeniden kullanıma kazandırılıyor. Binalar yükselen katlar şeklinde, birbirinin önünü kesmeyecek şekilde inşa ediliyor. Projede yaşam; alt katlarda balkonlar ve bahçeler, üst katlarda ise çatı terasları üzerinden komşuluk ve sosyalleşme potansiyellerinin artırmak şeklinde kurgulanmış. U formatında tasarlanan Sunis Residence’da tüm daireler deniz görüyor. Tek kütle halindeki binanın önüne gelen avlusunda havuz ve yeşil alanlarla birlikte ticari alanların olduğu alışveriş sokağı da bulunuyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI