22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaEditörün SeçtikleriSinpaş Metrolife'ta peşinat ve faiz yok

Sinpaş Metrolife’ta peşinat ve faiz yok

Sinpaş GYO'nun Sancaktepe'de hayata geçirdiği yeni projesi Metrolife'ın tanıtıldığı basın toplantısının ardından emlakdream.com Yayın Yönetmeni Ayla Özer'in sorularını yanıtlayan Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer projeden yatırım yapmak isteyen müşterilerini peşinatsız, faizsiz ev sahibi yapmak istediklerini söyledi.

Sinpaş Grubu’nun İstanbul’un Anadolu Yakası’ndaki 19. projesi olan Sinpaş Metrolife Sancaktepe; 3 kasım cuma günü gerçekleştirilen basın toplantısıyla sektör temsilcilerine ve yatırımcılara tanıtılmasının ardından lansman satışlarına sunuldu. Basın toplantısı sonrası Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer; emlakdream.com Yayın Yönetmeni Ayla Özer’in projeyle ilgili sorularını yanıtladı.

Projenin Sancaktepe’de değerli bir lokasyonda yer aldığını söyleyen Seba Gacemer Metrolife’ın adından da anlaşılacağı gibi inşaatı devam eden Sancaktepe metrosunun bölge istasyonunun hemen yanında bulunan prestij caddesinin üzerinde yer aldığını söyledi. Bölgede bugüne kadar çok keyifli projeler yaptıklarını belirten Gacemer “metroya açılan bir kent meydanı da biz yapıyoruz. Projede bu meydanı çevreleyen bir de çarşı konsepti olacak.” dedi. Sinpaş Metrolife projelerini 2019’da tamamlamayı planladıklarını aktaran Seba Gacemer metro hattının da 2019’da faaliyete geçeceğini söyledi. Gacemer “Metroyla Anadolu Yakası’ndaki metro hatlarına ulaşılabiliyorsunuz. Metroyla Altunizade’ye gidip metrobüsle Zincirlikuyu’ya veya 45 dakikada  Eminönü’ne Sancaktepe’den Üsküdar’a, oradan da Marmaray’la karşıya geçmeniz mümkün.” diyerek projenin ulaşım avantajlarını açıkladı.

“Bugün iş kıyafetlerimizin altına spor ayakkabılarımızı giyip toplantıya öyle geldik” diyen Seba Gacemer “Metrolife projemizde çalışan kesimi de böyle hayal ediyoruz. Bu kadar garantili kapısının önünde kaç dakikada İstanbul’un hangi noktasına  olacaklarını bildiği ulaşım aracını kullanacaklarını düşünüyoruz. Kullanılmasını da tavsiye ediyoruz  .”dedi.

Sinpaş Metrolife Sancaktepe projesinde peşinatsız, faizsiz ödeme imkânı

Metrolife projesinde metrekare satış fiyatlarının 4 bin 900 TL ile 5 bin 900 TL arasında değiştiğini söyleyen Seba Gacemer bölgedeki diğer Sinpaş markalı konut projelerinde metrekare satış fiyatlarının 5 bin TL’den başlayıp 7 bin 500 TL’ye kadar çıktığını aktardı. Sinpaş Holding bünyesinde peşinatsız ve faizsiz ev sahibi olma fırsatı sunduklarını ifade eden Gacemer projede ödeme planını “Peşinat yok, 3 ay sonra yüzde 10, 12 ay sonra yüzde 12, mart 2020 de yüzde 38  kalan bakiye de 48 ay taksit şeklinde senetle” sözleriyle özetledi.

Sinpaş Metrolife Sancaktepe’de sosyal alanlar

“Her Sinpaş projesinde aradığımız özellikler var” diyen Seba Gacemer Metrolife projesinde bisiklet yolu ,yürüyüş yolu, çocuk parkları, özgün bir peyzaj, spor kulübü, kapalı yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanları olduğunu söyleyerek “Sancaktepe’nin askeriye bölgesi (ileride İstanbul’un en büyük şahir hastanesi olacak) bize çok yakın. O tarafta çok güzel bir gün  batımı manzarası var. İki bloğumuzun terasına gün batımını manzarasını görecek daha private (kişiye özel ), aileye özel, gruba özel  kullanabilecek birisi SPA konseptli,  diğeri keyif konseptli  teras havuzu yaptık. Kent Meydanı’na çok önem verdik. İlk defa Sinpaş’ın kullandığı  su konseptini burada da kullandık. Gezinti alanlarında yansıma havuzlarımız var, 365 gün kullanılabilecek kapalı havuzumuz var.” dedi.

Sinpaş, Sancaktepe’de yatırımlara devam edecek

Sancaktepe’nin yatırım değerinin devam edeceğini söyleyen Seba Gacemer; Sinpaş olarak bölgede yatırımlar yapmaya devam edeceklerini açıklayarak “Sancaktepe’nin yatay yapılaşmaya yönelik kısıtlılığı var, bu da nefes alan daha geniş yaşam alanları demek, geniş caddeleri ulaşım imkânları ile yatırım değerini arttıracağını, ilginin devam edeceğini düşünüyoruz. Sancaktepe Aydos Ormanlarıyla çevrili, oraya gittiğinizde nefes aldığınızı hissediyorsunuz.” dedi.

Sinpaş projelerinin yatırım değerini karşılaması garanti 

“Sinpaş projelerinde ikinci elde müşterilerin hemen çevirebilmesi, her zaman kolayca paraya çevirebilmesi, kolay kiraya verebilmesi, yatırım değerini karşılaması garanti diyebilirim” şeklinde konuşan Seba Gacemer yeni projeleri Metrolife’ın hemen yanında yer alan Ege Boyu projesinde 2 bin 300 liradan başlayan metrekare fiyatları şu an 5 bin – 6 bin TL bandında” diyerek sözlerini tamamladı.

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI