22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaEditörün SeçtikleriSinpaş Metrolife Sancaktepe'de yüzde 30 indirimle birlikte lansman satışları başladı

Sinpaş Metrolife Sancaktepe’de yüzde 30 indirimle birlikte lansman satışları başladı

Sinpaş GYO'nun İstanbul'un Anadolu Yakası Sancaktepe'de hayata geçireceği yeni projesi Sinpaş Metrolife'da yüzde 10 lansman ve yüzde 20 peşin alım indirimi sonrası yüzde 30 fiyat avantajıyla birlikte lansman satışları başladı.

Sinpaş GYO’nun Sancaktepe‘de 435 milyon TL yatırım değeriyle hayata geçireceği yeni projesi Sinpaş Metrolife; 3 kasım 2017 cuma günü Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer ev sahipliğinde gerçekleştirilen basın toplantısıyla sektör temsilcilerine ve yatırımcılara tanıtılmasının ardından yüzde 30’a varan indirim fırsatlarıyla lansman satışlarına sunuldu. İlçenin Samandıra mevkiinde 115 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde 6 blok halinde tasarlanan Sinpaş Metrolife projesi; büyüklükleri 59 ile 205 metrekare arasında değişen 1+1’den 4+1 kat planına kadar 544 konuttan ve 8 bin metrekarelik meydan alanı ve çarşıdan oluşuyor.

Sinpaş’ın İstanbul Anadolu Yakasında 19. projesi olan Metrolife; grubun Sancaktepe’de yapımını tamamladığı Lagün, Kelebekia, Egeboyu, Köyceğiz projelerinin hemen yanıbaşında ve Aydos Country projesine de yakın bir konumda yapılacak.

Projeyi tanıtan bir konuşma yapan Seba Gacemer; Sinpaş’ın yenilikçi ve cesur vizyonu ile bugüne kadar birçok bölgeyi cazibe merkezi haline getirdiğini söyleyerek “Sancaktepe, Sinpaş’ın öncülüğünde hızla yükselen bir ilçemiz. Bugüne kadar burada hayata geçirdiğimiz Lagün, Kelebekia, Köyceğiz, Egeboyu projelerimizle bölgeye değer kattık.  Şimdi metrosuyla, Şehir Hastanesi ile Sancaktepe, İstanbul’un en gözde yaşam merkezlerinden biri haline geliyor. Metrolife’da yaşayan bir kişi Üsküdar’daki işine 27 dakikada, Zincirlikuyu’ya ise sadece 45 dakikada ulaşacak. Hem şehrin merkezinde hem de şehrin dışında hissedeceğiniz size özel peyzajı, çarşı alanı ve meydanıyla doğayı ve kentli hayatı birlikte yaşayacaksınız. Projemiz geniş teraslı ve bahçeli evleri, sağlık ve sporla iç içe bir yaşama imkan tanıyan bisiklet parkuru ve yürüyüş yolları, yemyeşil park alanı, her türlü ihtiyacın karşılanabileceği ve sevdiklerinizle sosyalleşeceğiniz 8 bin metrekarelik çarşı alanı ve meydanıyla, Sancaktepe’de ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını açıyor. Çocukların nitelikli ve eğlenceli zaman geçirmesini sağlayacak meydan parkı ve korupark;  hem yeşilin hem de kentli modern yaşamın bir arada özenle işlendiği özel peyzaja sahip. Metrolife’da yılın her günü, günün her saati keyifle geçecek. Bu özel yaşamda yerini almak isteyenlere sunacağımız indirimler ve ödeme kolaylığı ile yepyeni bir hayata adım atmayı çok kolaylaştırdık. Trafik stresinden uzak, zamanın size kalacağı bir hayatın ve yatırım merkezinde olacaksınız.” diyerek sözlerini tamamladı.

Sinpaş Metrolife Sancaktepe’de fiyatlar ve ödeme planları

Proje; yüzde 10’u lansmana özel ve yüzde 20’si de peşin alınması halinde yapılacak indirimlerle birlikte yüzde 30’luk bir fiyat avantajıyla lansman satışlarına sunuldu. Liste fiyatları brüt 403.800 ile 1.542.730 TL arasında değişen Metrolife’ta lansman süreci içinde peşin alımlarda satış fiyatları 290.736 TL ile 1.110.765 TL arasında değişecek. Projede metrekare satış fiyatı 4 bin 700 ile 6 bin 500 aralığında değişiyor.

Projeden; 0 peşinat, 3 ay sonra yüzde 10, 12 ay sonra yüzde 12, mart 2020’de yüzde 38 ve bakiye kalan yüzde 40 da 48 ay vade farksız ev sahibi olmak mümkün. Banka kredilerinin yüksek olduğunu ve önümüzdeki dönemlerde düşebileceğini belirten Sinpaş yetkilileri bu nedenle müşterilerinin zarar etmemeleri için satışta taksitlendirmeleri senetle yapmayı tercih ettiklerini belirtiyorlar.

Yapımı devam eden Sancaktepe metro istasyonunun hemen yanıbaşında olan projenin adı da bundan esinlenilerek Metrolife olarak belirlendi.

Sinpaş Metrolife Sancaktepe sosyal donatılar

Peyzajlı yeşil alanları ve çarşısının yanı sıra projede sosyal donatı alanları olarak; çocuk oyun alanları, çim amfi ve seyir terası, yansıma havuzları, ateş kuyusu, açık spor alanı, fitness merkezi, bisiklet & yürüyüş parkuru, kafe & restoran, kapalı otopark alanları ve 7/24 güvenlik bulunuyor.

Projenin bulunduğu bölgede Doğa Koleji, Anabilim, Küçük Prens (Saint Josef Lisesi ilköğretim okulu), Bahçeşehir, Bilfen gibi önemli eğitim kurumlarının okulları bulunuyor.

Sinpaş Metrolife Sancaktepe Nerede?

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI