23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaProjelerSinpaş Finans Şehir Projesi

Sinpaş Finans Şehir Projesi

Sinpaş Yapı tarafından Ümraniye ile Ataşehir’in kesişim noktasında konumlanan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’ne komşu konumda hayata geçirilecek olan Finans Şehir projesinde 2 bin 750 daire, çarşı, 36 bin 500 metrekare büyüklüğünde bir şehir parkı ve cadde inşa edilecek. 141 bin metrekarelik bir arsa alanı üzerinde 1+1’den 4+1’e kadar konut seçeneklerinin sunulacağı proje 4 etap halinde yapılacak. Büyüklükleri 58 ile 200 metrekare arasında değişen konutlarda teslimlerin aralık 2019’dan itibaren başlaması planlanıyor. Proje etaplar halinde inşa edilecek. Projede şu ana kadar 1900 konutun ruhsatı alındı. Bölgedeki konutların aksine Sinpaş Finans Şehir’de konutlar daha az katlı ve yaygın bloklar üzerinde inşa edilecek.

Sinpaş Finans Şehir’de satış fiyatları ve ödeme planı

28 eylül 2017 perşembe günü düzenlenen basın toplantısının ardından lansman satışlarının başladığı projede satış fiyatları 475.000 TL ile 1.585.000 TL arasında değişiyor.

Basın toplantısında bir açıklama yapan Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çelik lansmana özel yüzde 20 indirim yaptıklarını, peşin alımlarda ayrıca yüzde 15 bir indirim daha yaptıklarını belirterek Sinpaş bünyesinde yaptıkları finans desteğiyle isteyen müşterilerine yüzde 1 peşinatla konut sattıklarını belirterek yüzde 50’lik bakiyeyi de 3 yıl sonra yapılacak teslimlere ertelediklerini söyledi. Projede banka kredisi kullanmak isteyenler için 120 aya kadar konut kredisi kullanma imkânı da bulunuyor.

Sinpaş Finans Şehir’de sosyal donatı alanları ve projenin konumu

Projenin arsası içinde yer alan şehir parkında göletler, piknik alanları, yürüyüş ve koşu parkurları ve bisiklet yolları bulunacak. Ayrıca sağlık ve eğitim komplekslerinin bulunacağı projede alışveriş için çarşı, çocuklar için park ve oyun alanları, temalı bahçeler, kafe & restoranlar, şehir meydanı, açık hava kütüphanesi, gastronomi bahçeleri, lounge alanı, zeytin, ıhlamur ve meyve bahçeleri ile çevrili lezzet meydanı, çocuklar için boyama ve graffiti duvarları, aynalı yansıma duvarları, piyano basamaklar, tırmanma grupları, trambolin, tahterevalli, fıskiyeli su parkı, kum oyun alanı bulunacak.

Proje; yapımı hızla devam eden ve tamamlandığında yaklaşık 50 bin beyaz yakalı çalışanın görev yapacağı İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin hemen yanıbaşında konumlanıyor.

Sinpaş Finans Şehir Nerede?

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI