23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriSinpaş Ege Vadisi’nin örnek evleri hazır

Sinpaş Ege Vadisi’nin örnek evleri hazır

Alaçatı’yı Ankara’da canlandıracak olan Ege Vadisi’ndeki yaşamı yansıtmak üzere titizlikle hazırlanan örnek daireleri gezen başkentliler projeyi yakından inceleme fırsatı buluyor.
 
Örnek Dairenin Renk ve Tasarımlarında Ege esintisi
Ege Vadisi örnek dairelerinde Ege konseptini yansıtan sade ve samimi  bir dekorasyon tarzı kullanıldı. Yumuşak, zaman içinde eskimiş izlenimi yaratan renk tonlarından ve Ege’nin pastel renklerinin kullanıldığı örnek dairenin dekorasyonunda, sıcak ve yumuşak renkli taş dokunun bej ve uçuk gri tonları, tüm ürün ve renk seçimlerine yansıtıldı. Mobilya ve aksesuarlar, ev sahiplerinin ihtiyaçları ve yaşam tarzları göz önünde bulundurularak özenle hesaplanarak yerleştirildi. Dairenin salonunda, resim,heykel ve antika gibi objelerin sergilenmesi için özel alanlar mevcut. Alaçatı taşı ile özel olarak kaplanan duvarlarda bulunan tabakların konulduğu sergi rafları ve ilham veren sanatsal dokunuşlar için tabloların sergilenebileceği duvarlar özel olarak tasarlandı.

Ankaralıların Balkon Keyfi İçin Geniş ve Ferah Balkonlar
Ankara’nın en sevdiği özelliklerden birisi olan şehir ve vadi manzarasına hakim ferah balkonlarda ise huzurlu bir yaşam için her şey düşünüldü. Tavandan zincirle asılmış olan büyük bir salıncak ve Ege’nin olmazsa olmazı balkon keyfi için düşünülmüş yemek ve oturma grubu alanına rağmen, Ege Vadisi’nin balkonları genişliğinden hiçbir şey kaybetmiyor.

Ankara’dan Ege’ye en kısa kaçış yolu
Ege Vadisi, Ankaralıları başkent yoğunluğundan çıkarıp çok kısa süre içinde Ege’ye ulaştıracak. Alaçatı Çarşısı ile AVM’lerin boğucu havasından uzaklaşan Ankaralılar, açık havada alışveriş yapmanın keyfini yaşayacak. Mogan Gölü ve orman manzaralı toplantı odaları, şehir manzaralı kütüphanesi, hobi atölyeleri, lounge alanları da Ege Vadisi’ndeki ayrıcalıklı yaşama zenginlik katacak.

 
Kumsallı havuz plajında 365 gün yüzme keyfi
Gün ışığını içine alan açılır kapanır sistemiyle Türkiye’nin ilk ve en uzun tropik havuzu, 365 gün yüzme keyfi yaşatacak. Ankara’nın ilk Dört Mevsim Plajı, ilk aile spası ve wellness center gibi donatılarıyla saglıklı bir yaşam imkanı sunan Ege Vadisi, çocukları da fazlasıyla mutlu edecek. Çocuklar, Ege’nin pırıl pırıl kumları ile kumdan kaleler yapıp, Ege’nin berrak sahillerinden toplanılan deniz kabukları ile oynayacak. Parklar, bahçeler, spor alanları, hobi odalarının bulunduğu Ege Vadisi, çocuklu ailelerin ilk tercihi olacak. 887 üniteden meydana gelen proje, alışveriş merkezleri, kamu kurumları ve elçiliklere yakın konumuyla da yatırımcıların da gözdesi olmaya hazırlanıyor.
 
Sayılarla Ege Vadisi
Toplam konut sayısı               :  887
Arazi alanı                             :  26 bin 900 metrekare
Fiyat aralığı                           :  321 bin lira ile -1 milyon 430 bin lira arası
Ödeme planı                          : 10 bin lira peşinat, 3 ay sonra yüzde 10, 12 ay sonra                                                        yüzde 20, 24 ay sonra yüzde 40 ve kalan bakiyeyi de 40                                                  ay taksitle ödeme imkanı..
Teslim tarihi                          :  Ekim 2018

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI