23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriReferans Bakırköy'de vade farksız taksit fırsatı!

Referans Bakırköy’de vade farksız taksit fırsatı!

Halk GYO ve Kiler Holding iştiraki Biskon Yapı tarafından yükselen Referans Bakırköy peojesi 157 adet konuttan oluşuyor. 3'ü konut, 1'i ofis bloğu olarak hayata geçirilen Referans Bakırköy projesi Bakırköy'de kalan son proje alanlarından birinde yükseliyor. Karma konsept bir proje olarak inşa edilen Referans Bakırköy projesinde üst katlara çıkıldıkça ev sahiplerini muhteşem bir manzara bekliyor.

Zemin + 8 katlı, dört bloktan meydana gelen Referans Bakırköy’de konutların dışında  97 home-ofis kullanımlı konut ve 70 cadde mağazası bulunuyor. Projede yer alan home ofislerin büyüklükleri  45 metrekare ile120 metrekare arasında değişiyor. 

Referans Bakırköy ödeme planı

Referans Bakırköy'de 30 Eylül tarihine kadar geçerli olan kampanya kapsamında ev sahibi olmak isteyenlere cazip fırsatlar sunuluyor. 48 ay vade varksız taksit imkanın bulunduğu proje, 60 aya yüzde 0.59, 84 aya yüzde 0.69, 120 aya yüzde 0.79 faiz oranları ile vadelendirme yapılıyor. 

Referans Bakırköy fiyat

Referans Bakırköy projesinde daire fiyatları 321 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Projede iskanlı daire ve dükkanların tapuları hazır olarak satılıyor. 

Referans Bakırköy nerede?

Stüdyodan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin sıralandığı Referans Bakırköy, kara, deniz, demir ve hava yolu ulaşımının tam merkezinde yer alıyor. Proje ayrıca Marmara Forum, Galleria ve Capacity'nin yakınında konumlanıyor. 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Özlem ATİLA / Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI