22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriPremier Kampüs Ofis 2 bin 970 dolardan!

Premier Kampüs Ofis 2 bin 970 dolardan!

 

FerYapı Türkiye’nin ilk kampus ofis projesi olacak Premier Kampus Ofis’i 26 Nisan 2013 Cuma günü Fourseasons Otel’de düzenlenen basın toplantısı ile tanıtıldı. Toplantıya FerYapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova’nın yanı sıra Çelikler Limited Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Çelik ve projenin mimarı Julien De Smedt katıldı.
 
PROJE DETAYI
 
Premier Kampus Ofis Türkiye’de ilk kampus ofis projesi olarak hayata geçiriliyor. İş hayatındaki çalışanlar için daha mutlu ve huzurlu bir ortam yaratmak için geliştirilen bir konsepttir. Proje İstanbul Kağıthane bölgesinde 20 dönüm arazi üzerine 150 milyon TL’lik yatırımla hayata geçiriliyor.
 
SOSYAL ALANLAR
 
Fer Yapı Premier Kampus Ofis projesinde günlük hayatı kolaylaştırabilecek her şey mevcut. Projede 1200 metrekarelik spor merkezi, basket sahası, squash sahası, 3 tane yüzme havuzu, kafeterya, sinema salonları, hobi alanları, müzik odaları, kat bahçeleri, teraslar ve bunların yanında 26 adet toplantı salonları, eğitim merkezi, seminer salonları, arşiv deposu, sekretarya hizmetleri, fotokopi merkezleri ve sağlık merkezi gibi alanlar mevcut. 
 
 
Fer Yapı’nın Çelikler Limitet Şirketi ile ortak hâsılat paylaşımı metodu ile hayata geçirdiği projede alanları 25 ile 1500 metrekare arasında değişen mağaza, kafe ve restoranlara da yer veriliyor.
 
Premier Kampus Ofis projesinde 40 metrekare ile 9 bin metrekareye kadar alanlara sahip 367 adet ofis bulunuyor.
 
FİYATLAR
 
Fer Yapı Premier Kampus Ofis'inde ofisler metrekare 2 bin 970 dolardan başlıyor
 
İLETİŞİM
 
 
 0212 272 49 09

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI