23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriPendik'te yeni proje: The Holl

Pendik’te yeni proje: The Holl

Gayrimenkul projelerinin gözde ilçelerinden Pendik'te hayata geçirilecek olan The Holl'da ön talep toplama süreci başladı.

Metal Yapı Konut ve Bekart İnşaat işbirliğiyle Pendik Kaynarca’da E-5 yanyol üzerinde 3 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde tek blok halinde inşa edilecek olan The Holl projesi 90 adet evofis özellikli yaşam alanlarından ve 5 bin metrekarelik alan üzerinde ticari mağazalardan meydana geliyor. 2019 yılı içinde tamamlanıp teslim edilmesi planlanan projede her katta dubleks kat planında daireler de bulunacak.

Projede ön talep toplama süreci devam ediyor.

The Holl’da kat planları, satış fiyatları ve sosyal alanlar

Projede 75 ile 86 metrekare arasında büyüklükleri değişen 38 adet 1+0, 98 ile 145 metrekare arasında 52 adet 1+1 dubleks ünite bulunuyor. Modüler kat yapısı sayesinde projede 75 metrekareden başlayıp tek katta 615 metrekareye kadar genişleyebilen ofis alanları üretmek mümkün.

Satış fiyatları 357 bin TL’den başlıyor.

Ortak kullanıma açık toplantı odaları bulunan projede restoran, fitness spor alanları, lounge alanı, resepsiyon, kapalı otopark alanları gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. Akıllı sistemlerle donatılacak projede  üst katlarda deniz ve Adalar manzarası da bulunuyor.

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI