27 Mart 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriNidapark İstinye projesi

Nidapark İstinye projesi

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Sarıyer İstinye Mahallesinde yapılan Nidapark İstinye projesinde daireler alıcılarını bekliyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Sarıyer İstinye Mahallesinde yapılan Nidapark İstinye projesinde daireler alıcılarını bekliyor.

Nidapark İstinye projesi 15 bin 525 metrekarelik arsa ve yaklaşık 65 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde Panorama, Koru ve Vadi olarak adlandırılan 3 etapta 4 ve 5 katlı toplam 55 blok olarak inşa ediliyor.

Nidapark İstinye projesinde büyüklükleri 90 ile 663 metrekare arasında değişen, 2+1, 2,5+1, 3+1, 3,5+1, 4,5+1 ve 5,5+1 planında yapılmış 538 nitelikli konut bulunuyor.

 

Nidapark İstinye’de fiyatlar ve ödeme planı

Metrekare birim fiyatları 24 bin TL’den başlayan Nidapark İstinye projesinde 60 ay sıfır faizle vade yapılıyor.

Nidapark İstinye’de sosyal alanlar

Projede her daire için 15 metrekarelik bir depolama alanı bulunuyor. Sosyal donatı alanları arasında açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, yoga ve plates gibi özel aktiviteler için stüdyolar, sinema odası, tv odası, kafe restoran, basketbol sahası, tenis kortu, yürüyüş yolları, kapalı otopark, hibrid araçlar için şarj ünitesi, İstinye merkezine shuttle servisi bulunuyor.

 

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI