23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriNext Level Çayyolu Projesine Yoğun İlgi!

Next Level Çayyolu Projesine Yoğun İlgi!

Pasifik İnşaat tarafından Ankara Çayyolu'nda inşa edilen Next Level Çayyolu projesi büyük bir ilgi gördü. 6 ayda konutların %30'unun satıldığı projede 48 ay vade farksız ödeme planına ilave Kasım ve Aralık ayına özel fırsatlar sunuluyor.

Next Level Çayyolu'nda Kasım ve Aralık Ayına Özel Fırsatlar

Next Level Çayyolu’nun Ankaralılar tarafından çok iyi algılandığını söyleyen Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, “Bu nedenle emlak piyasasının durma noktasına geldiği bir süreçte bile yüzde 30’unu satmayı başardık. Ağustos ayında ekonomiye destek sloganıyla başladığımız 48 ay vade farksız ödeme imkânı sunan kampanya da satışı destekledi. Gelen yoğun talep üzerine kampanyanın süresini yılsonuna kadar uzatırken, kasım ve aralık aylarına özel ilave fırsatlar ekledik” dedi. Next Level Çayyolu projesinde lansman dönemi yıl sonuna kadar sürecek. Fatih Erdoğan, Kasım ve Aralık ayına özel kampanyalar düzenlediklerini, bu fırsatlardan tüm Ankaralıların yararlanmasını istediklerini dile getirdi:

"Kendisine iyi bir yaşam ve yatırım düşünen tüm Ankaralıları, 429 konutta 92 farklı daire tipiyle her beklentiye cevap veren bu projeden, kendilerine en çok hitap eden konutu tükenmeden almaya davet ediyorum.”

Next Level Çayyolu'nda Lokasyon Avantajı

Next Level Çayyolu; lokasyonu, havası, sessizliği, sakinliği, ulaşım kolaylığı ve Ankara’nın en eski ve köklü konut sitelerine yakınlığıyla öne çıkıyor. Hem şehrin olanaklarının içinde hem de şehrin karmaşasının dışında, müstakil ev rahatlığında, doğayla iç içe bir yaşam vaadeden Next Level Çayyolu, pek çok üniversiteye, özel okula, sosyal yaşam alanlarına ve alışveriş merkezlerine de yakın bir proje. 

Next Level Çayyolu'nda Her İhtiyaca Uygun Daireler

429 daireden oluşan Next Level Çayyolu'nun inşaat alanı ise 166 bin metrekare. 505 milyon TL’lik yatırımla inşa edilen Next Level Çayyolu'nda teslimlerin 2018’in son çeyreğinde olması planlanıyor. Next Level Çayyolu’nda villa, loft, penthouse, teras bahçeli ve katta farklı büyüklüklerde daire tipleri mevcut. 3+1’den 7,5+2’ye kadar değişen daire seçeneklerinin sunulduğu projede daire büyüklükleri 152 – 445 metrekare arasında değişiyor.

Fatih Erdoğan dairelerle ilgili olarak 'Next Level Çayyolu’nda yaşam başladığında, detaylara gösterdiğimiz özenin hayatı nasıl kolaylaştırdığı daha net anlaşılacak. Her detayı ‘önce fonksiyon, sonra estetik’ anlayışıyla tasarladık. Metrekare büyüklüğüne değil, tüm alanların en verimli şekilde kullanılmasına özen gösterdik” dedi.

?Next Level Çayyolu Fiyatları

Next Level Çayyolu fiyatları 650 bin TL’den başlıyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI