15 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriMOD Çekmeköy projesi

MOD Çekmeköy projesi

Çekmeköy'ün yeni konut projesi MOD Çekmeköy'de lansman öncesi ön satışlar devam ediyor.

Çekmeköy’de Alemdağ Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi İspinoz Parkı yanında 6 bin 743 metrekarelik arsa üzerinde 3 blok halinde Ekcan Grup tarafından projelendirilen MOD Çekmeköy’de lansman öncesi ön talep toplama süreci devam ediyor.

Büyüklükleri 104 ile 116 metrekare arasında değişen 2+1 ve 144 metrekarelik 3+1 kat planlarında toplam 38 konuttan meydana gelecek olan projede ön satış fiyatları 2+1 konutlarda 460 bin TL’den başlıyor. Peyzajlı yeşil alanların olduğu projede süs havuzları, yürüme yolları bulunuyor. Projeden Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yoluna 1 dakikada bağlanılıyor. Açılması için gün sayılan Üsküdar – Çekmeköy metrosu istasyonuna 5 dakikalık mesafede bulunan MOD Çekmeköy; Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakikalık ulaşım mesafesinde bulunuyor.

MOD Çekmeköy nerede?

Ekcan Grup hakkında

MOD Çekmeköy projesini hayata geçirecek olan Ekcan Grup 1975 yılında Kocaeli merkezli olarak kuruldu. 1985 yılından sonra İstanbul, Kocaeli başta olmak üzere Edirne, Muğla, Kastamonu ve Zonguldak’ta kamuya ait alt yapı ve üst yapı projeleri yaptı. 2006 yılında turizm sektöründe de faaliyet göstermeye başlayan grup 2009 yılında Bodrum Akyarlar Koyu’nda 5 yıldızlı Kefaluka Resort’u yaparak işletmeye açtı. Grup şirketleri Ekcan Mimarlık, Ekcan Otomotiv, Ekcan Sigorta, FA Yapı ve KEFALUKA’dan meydana geliyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI