22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriMeydan Plaza projesi

Meydan Plaza projesi

Bu yılın ağustos ayından itibaren konut teslimlerinin başlaması planlanan Meydan Plaza'da konutların satış fiyatları 400 bin TL'den başlıyor.

Ankara Pursaklar İlçesi Mimar Sinan Mahallesi Çağatay Caddesi üzerinde yer alan yaklaşık 18 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde Üçgen Mimarlık İnşaat tarafından hayata geçirilmekte olan Meydan Plaza projesi 17 kat yüksekliğinde 2 bloktan meydana geliyor.

Meydan Plaza’da kat planları ve sosyal alanlar

Tamamı 203 metrekarelik 4+1 kat planında 140 dairenin bulunduğu projede ayrıca 34 adet te cadde mağazası inşa ediliyor. Projede örnek daire bulunmuyor.

Projenin sosyal donatıları arasında; çocuklar için park ve oyun alanları, kreş yürüyüş yolu, fitness salonu, mescit, sinema salonu, yeme-içme alanları, alışveriş dükkanları, kapalı otopark, 7/24 güvenlik, basketbol ve futbol sahası ile kamelyalı dinlenme alanları bulunuyor.

Meydan Plaza’da satış fiyatları, ödeme planı ve projenin konumu 

Satış fiyatlarının 400 bin TL ile 580 bin TL arasında değişen projede banka kredisi kullanılabildiği gibi kişiye özel ödeme planları da hazırlanabiliyor.

Toplu taşıma araçlarına yakın bir konumda bulunan proje Pursaklar Devlet Hastanesi’ne komşu bulunuyor. Proje Esenboğa Havalimanı ile Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’ne de ulaşım kolay sağlanıyor.

Meydan Plaza nerede?

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI