23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriMakyol Yaşam Beylikdüzü yüzde 5 peşinatla!

Makyol Yaşam Beylikdüzü yüzde 5 peşinatla!

İstanbul Beylikdüzü bölgesinde Makyol İnşaat tarafından hayata geçirilen Makyol Yaşam projesi 23 dönümlük arazi üzerinde inşa ediliyor. 465 konuttan meydana gelen Makyol Meydan Beylikdüzü projesinde 72 ile 163 metrekare arasında değişen 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor. 

 İstanbul’un hızlı gelişen bölgelerinden Beylikdüzü’nün kalbindeki son arsada hayata geçirilen Makyol Yaşam Beylikdüzü projesi ulaşım açısından oldukça avantajlı bir konumda yükseliyor. Proje Acıbadem Beylikdüzü Hastanesi, Marmara Park AVM, Migros AVM’nin yanı başında yer alıyor. 

Makyol Meydan 

Makyol yaşam Beylikdüzü, eşsiz bir sosyal yaşam meydanı yarattı. Kuru temizlemeden kuaföre kadar bütün ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bu meydan hoş kafeleri ve mağazaları ile açık havada rahatça alışverişinizi yapabilleceğiniz, ailenizle keyifli vakit geçirerek bir alan yaratıyor. 

Çocuklar özgürce büyüsün 

Makyol Yaşam Beylikdüzü çocuklu aileler için hayatı kolaylaştıran çözümler sunuyor. Açık hava çocuk oyun parkı ve alabildiğine yeşil bir koru… Tüm çocuklara özgür oyun alanları sunmanın yanı sıra gelişimleri için kreş ve anaokullarıyla gelişimlerini destekliyor.

Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde yüzde 5 peşinat ödeyerek ev sahibi olmak mümkün. inşaat çalışmalarının devam ettiği projede teslim tarihi Eylül 2016 olarak belirlendi. 
 
DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Özlem ATİLA / Emlakdream.com
 

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI