22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriLavender evlerinde 60 ay vadeli ödeme seçeneği

Lavender evlerinde 60 ay vadeli ödeme seçeneği

Sur Yapı'nın İstanbul Sancaktepe'de inşaa ettiği lavanta temalı Levander projesinde şimdi kampanya zamanı. Tüm projelerinde TL'ye geçen Sur Yapı Lavender'den ev almak isteyenlere 60 ay vade farksız ödeme fırsatı sunuyor.

İstanbul Anadolu yakasında yer alan Sancaktepe’de 550 milyon yatırım ile lavanta  ve yüzlerce çiçek ağacı konut alanınızda hayatınızın başrolüne taşımayı amaçlıyor.  Sancaktepe 14  bloktan oluşan projede 9 konut bloğu, ortadaki ana bahçe alanının çevresinde yer alırken, 5 blok projenin giriş cephesini oluşturacak şekilde konumlanıyor. 

Daire fiyatları
Lavender'de 57 metrekareden 226 metrekareye değişiklik gösteren büyüklükte daireler
yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipte daire seçeneklerinin yer aldığı projede 2+1 dairelerin fiyatları ise 700 bin TL'den başlıyor.

Lavender Sancaktepe'de sosyal imkanlar
Kasım 2018 yılında teslim edilecek projede birçok sosyal donatı da bulunuyor. Sakinlerine konut ihtiyacını sunmasının yanı sıra çeşitli sosyal aktiviteler ile sosyalleşme imkanı sunan ayrıca içerisinde barındırdığı ferah ortamlar ile stressiz bir yaşamın kapılarını açan projede; açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, yürüyüş parkurları, piknik alanları, amfi sahnesi, spor, fitness,jimlastik alanları, geniş peyzaj ve dinlenme alanları, kafe, sauna,hamam ve yoga salonu yer alıyor. Lavender Sancaktepe büyük bir gölet alanı ve geniş yüzme havuzuyla suyun huzur veren etkisi yeşile eşlik ediyor. Yeşilin ve mavinin iç içe geçtiği tüm bu geniş alanlar sevdiklerinizle rüya gibi zamanlar geçirmek için ideal özelliklere sahip bulunuyor. 


Lavender Sancaktepe'nin lokasyonu
Lavender Sancaktepe evleri Kuzey Marmara otoyolu yakınnında yer alıyor. Lavender evlerinden  Üsküdar'a 20 dakika, Yenikapı'ya olan uzaklığı ise 30 dakika gibi bir mesafede gidiliyor.  Ayrıca hızlı tren hattına çok yakın olan proje, Çekmeköy – Sancaktepe metrosunun, Samandıra durağının çok yakınında bulunuyor. 

İletişim
Web:
www.suryapilavender.com
Telefon: 444 5 787

Sur Yapı'ya nasıl gidilir?
 

PROJE BİLGİ FORMU

Burak Öz
Burak Öz
İstanbul Matbaa Meslek Lisesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Fotoğraf Bölümü önlisans, Selçuk Üniversitesi Gazetecilik lisans, Marmara Üniversitesi Genel Gazetecilik yüksek lisans mezunu. 1990'larda öldürülen gazetecileri konu alan yüksek lisans tez çalışması var. Bugüne kadar Hürriyet (staj), BirGün, Karşı gazetelerinde ve çeşitli internet sitelerinde yüzlerce haberi imzalı ve imzasız şekilde yer aldı. Sarı Basın Kartı taşıma hakkını yaklaşık 10 yıl önce kazandı. Orta düzey İngilizce, 10 parmak F klavye, Photoshop bilgisine sahip.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI