6 Haziran 2026 Cumartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriKaşmir Mavi Orkide'de satışlar başladı

Kaşmir Mavi Orkide’de satışlar başladı

Gülsan Holding, Köroğlu İnşaat ve MNT İnşaat ortaklığı Eryaman'da Kaşmir Mavi Orkide projesine başlıyor. Beş blokta 525 daireden oluşan projede alışveriş merkezi de bulunuyor. Bloklar zemin+27 katlı olarak yapılıyor. Kaşmir Mavi Orkide'de tüm daireler 4 oda 1 salon tipinde tasarlandı.

Daire Tipi ve Fiyat Aralığı
4+1 600.000- 745.000 TL
Kaşmir Mavi Orkide projesinde yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanılabiliyor. Ayrıca şirket bünyesinde 3 vade fırsatı sunuluyor. 

"Daha fazla mavi, şimdi daha yakın" sloganıyla yola çıkan proje, beş bloktan meydana geliyor. Projedeki dairelerin tamamı 4 oda 1 salon tipinde inşa edilecek.  

Gülsan Holding, Köroğlu İnşaat ve MNT İnşaat ortaklığı aynı bölgede Kaşmir Center adında konut ve alışveriş merkezinden oluşan yeni bir proje daha imza atacak. Kaşmir Mavi Orkide projesinin lansmanı 29 Nisan tarihinde yapılacak.

  PROJE BİLGİ FORMU

Proje ile ilgili bilgi
almak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Ad Soyad * 

 

E-posta Adresi * 

 

Telefon   

 

Mesaj * 

 

 

 

Etiketler:
Kaşmir Mavi OrkideAnkara Kaşmir Mavi OrkideAnkara Konut ProjeleriGülsan HoldingKöroğlu İnşaatMNT İnşaat

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Ayla Özer
383 YAZI