24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaYazlık ProjelerJardin Eden Çeşme’de ilk Etapta Son 10 Villa!

Jardin Eden Çeşme’de ilk Etapta Son 10 Villa!

Pana Yapı tarafından 150 milyon liradan fazla bir yatırım değeriyle; 124 dönümlük bir arazide yapımı devam eden ve adını Fransızcadan alan Jardin Eden , Çeşme’nin en büyük projesi olma özelliğini taşıyor. Birbirinden farklı 118 özel tasarım villadan ve 6 ayrı konak şeklinde 60 rezidanstan oluşacak olan projenin haziran 2017’de teslimlerinin yapılacağı 1’inci etabında bulunan 44 villadan son 10 tanesi sahiplerini arıyor. Birinci etapta bulunan 3 konaktaki rezidans dairelerde de satışlar devam ediyor.


 
Projede her biri birbirinden farklı olan villalar tasarlanırken; Güney Fransa ve Ege mimarisinden ilham alınmış. Villaların her birinde müştemelat (evde çalışanlar) evi de bulunuyor. Her villanın özel havuzun olduğu projede ayrıca çocuk havuzu , hamam , sauna , fitness salonu gibi sosyal donatılar da bulunuyor. Her evin deniz manzarasına sahip olduğu ve akıllı ev teknolojisiyle yapılan proje , yapımı devam eden ve bittiğinde Çeşme’nin en büyük marinası olacak olan Şifne Marina’ya da yakın bir konumda bulunuyor. Jardin Eden , Ilıca Plajına ve Alaçatı’ya 6 kilometrelik bir mesafede konumlanıyor.


 
Jardin Eden Çeşme’de haziran 2017 teslim edilecek olan ilk etaptaki kalan son 10 villanın satış fiyatları 1 milyon 652 bin lira ile 2 milyon 148 bin lira arasında değişiyor. Projede ödeme planı kolaylığı olarak 15 ekime kadar 10 yıl vadeye kadar aylık yüzde 0.70 faiz oranıyla yatırım yapmak mümkün.

JARDIN EDEN NEREDE ? – HARİTA
Proje hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki Proje Bilgi Formunu doldurup tarafımıza gönderebilirsiniz.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI