23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut Projeleriİstanbul'un Merkezinde Ayrıcalıklı Yaşam Vadistanbul

İstanbul’un Merkezinde Ayrıcalıklı Yaşam Vadistanbul

İnşaat sektörünün öncü markalarından Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Invest Grup tarafından, Evyap ’ın Ayazağa’daki arazisi üzerinde konumlanan Vadistanbul, Belgrad ormanlarıyla çevrili bir alan içinde yer almaktadır. Toplamda 424 bin metrekarelik arsada geliştirilen Vadistanbul, 3 farklı etaptan oluşmaktadır. Projede 1.900 konut, 103 bin metrekarelik alışveriş merkezi ve 760 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan 22 bin metrekarelik cadde mağazaları, restoranlar, 300 bin metrekare ofis alanı ile 25.500 metrekare toplam alana sahip 5 yıldızlı otel bulunmaktadır. Vadistanbul, Türkiye’nin ödüllü mimarlık ofisi İki Design ile A.B.D.'nin dünyaca ünlü projelerine imza atmış SOM Architecture tarafından tasarlanmıştır.

Vadistanbul Teras
Kaynağını Boğaz’ın sularından alan Sadabad Deresi’yle, her an size ferahlık vadeden Belgrad Ormanı’nın arasında, sayısız eğlence ve alışveriş seçenekleriyle 760 metre uzunluğundaki Alışveriş Caddesi’nin hemen yanında, Vadistanbul Teras’ın sunduğu huzurlu bir yaşam sizi bekliyor. 

Vadistanbul Teras Sosyal Alanları
On yedi ayda bitirilen ve 1.111 konuttan oluşan Vadistanbul Teras’ın yeni sakinleri Temmuz 2014’ten itibaren bu ayrıcalıklı yaşamın tadını çıkarmaya başladı bile. 51.000m2’lik bir alana kurulu Vadistanbul Teras’ta iyi bir hayat için aradığınız her şeyi bulacaksınız. Açık ve kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, yürüyüş parkuru, sauna, basketbol sahası, çocuk oyun alanları… İstanbul’un ana bağlantı noktalarının tam ortasında bulunan Vadistanbul Teras, Vadistanbul projesine özel havaray bağlantısı ile sakinlerine hızlı ve kolay ulaşım imkanları sunuyor.

Vadistanbul Bulvar
Projenin ikinci etabı olan Vadistanbul Bulvar; bünyesinde yer alan alışveriş merkezi, açık alan alışveriş caddesi, cafe ve restoranları, ofisleri ve 5 yıldızlı uluslararası oteli ile Türkiye’nin en büyük ofis kompleksi olma özelliğini taşımaktadır. Tüm donatıları birbirine çapraz kıymet yaratacak şekilde dizayn edilen Bulvar, ayrıca yatay düzlemde her türlü yaşam fonksiyonlarını içinde barındıran ilk ve tek karma proje olarak öne çıkmaktadır. Şubat 2014’te lansmanı yapılan Bulvar, ulusal ve uluslararası yatırımcıların ilgi odağı olmuştur. Gün içindeki 35 bin kişilik popülasyonuyla yeni bir şehir merkezi olarak konumlanan Bulvar, iş dünyası ile alışveriş, eğlence, kültür-sanat ve turizmi bir araya getirerek İstanbul’un en hareketli ticari alanlarından biri olacaktır. Bulvar; kusursuz şekilde çözümlenmiş alt yapıya sahip toplam 300 bin metrekare ofis alanı sunarken, 6.000 araçlık otoparkıyla da Atatürk Havalimanı’ndan sonra Türkiye’nin en büyük otoparkına sahip olacaktır. Bulvar mağazalarının %23’ünün yeme-içme bölümlerinden oluşması planlanmaktadır. Bu dağılım ile Vadistanbul; ayrıca şehrin merkezinde, Sadabad Deresi kenarında, Belgrad orman manzarası ile yeni yeme-içme destinasyonu olmayı hedeflemektedir. Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde Avrupa’nın en iyi AVM ve ofis projesi olarak ödüllendirilen Vadistanbul Bulvar’ın ofis blokları 2016’nın Haziran ayında teslim edilecektir.

Vadistanbul Park
Vadistanbul’un üçüncü ve son etabı olan Vadistanbul Park’ta toplam 762 adet konut yer alırken, 120.000 m2 ofis ve 22.000 m2 mağaza proje dahilindedir. 3+1 ve 4+1 ağırlıklı daireleri ile Vadistanbul Park; aileler için büyük mutluluklar inşa edecek; kreşi, metro bağlantılı havarayı, AVM’si, mağazaları,alışveriş caddesi, parkları ve kafeleriyle her ihtiyaca cevap verebilen konforlu ve renkli bir hayatı sakinlerine sunacaktır.

Vadistanbul Teras Fiyatları ve Ödeme Koşuları

Vadistanbul Park Fiyatları ve Ödeme Koşulları

Vadistanbul Nerede
İstanbul, Sarıyer, Ayazağa'da yer alan proje dahilinde Türkiye’nin ilk özel havaray hattı da Vadistanbul’un içinden geçecektir. Vadistanbul ortaklığı tarafından inşa edilen havaray hattı; projeyi şehrin ana merkezlerine bağlayacaktır. Doğayla iç içe bir noktada projelendirilen Vadistanbul, Boğaz’ın temiz sularını taşıyan ve projeyi boydan boya kat eden Sadabad Deresi’yle de emsalsiz bir görünüm kazanmaktadır. Proje içinden geçen doğal derenin etrafında oluşturulan yaşam alanları benzersiz bir keyif sunarken bölgeye de renk ve canlılık katacaktır. İstanbul’un en değerli ve yüksek prim yapan lokasyonu olan Vadistanbul, TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla da her yöne ulaşım imkanları sunabilen bir yaşam merkezi olma özelliğini taşımaktadır.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI