23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaEditörün Seçtikleriİstanbul'da denizin kıyısında bir yaşam.. SeaPearl Ataköy..

İstanbul’da denizin kıyısında bir yaşam.. SeaPearl Ataköy..

Ataköy'de denize sıfır konumda hayata geçirilen İstanbul'un premier projelerinden Seapearl Ataköy'ün ilk etabında yaşam başladı.

İstanbul’un simgesi olacak projelerinden SeaPearl Ataköy’ün 631 konuttan meydana gelen ilk etabında yaşam başladı.

Tamamı 2 etapta 1401 konuttan oluşan SeaPearl’de bir de 202 oda ile 62 rezidanstan meydana gelen ve dünyaca ünlü oteller zinciri markası Jumeirah tarafından işletilecek olan bir otel inşa ediliyor.

Kuzu Grup tarafından Bakırköy Ataköy’de sahil yolu deniz tarafında 127 bin 600 metrekare büyüklüğünde arsa üzerinde 2 milyar 700 milyon Dolar yatırım değeriyle projelendirilen Seapearl Ataköy’de büyüklükleri 88 – 398 M² arasında değişen 1+1’den 4,5+1 kat planındaki daireler 8 bin Dolar’dan başlayan metrekare fiyatlarıyla satılıyorlar.

Yaşamın başladığı ilk etaptaki 631 daire özgün mimariye sahip 20 katlı 4 blok üzerinde yeralıyor. Her bloğun altında 150 ile 200 metrekare arasında değişen büyüklüklerde fitness merkezi ile yoga salonları ve dinlenme alanları bulunuyor. Ayrıca yaşayanların keyifli zamanlar geçirmesine olanak sağlayan; deniz kenarında yürüyüş yolları, biyolojik gölet, seyir adası, peyzajlı alanlar, çocuklar için oyun alanları, streetball sahası ve tenis kortu gibi alanlar bulunuyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI