22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriHep İstanbul'da son iki blok satışa çıktı!

Hep İstanbul’da son iki blok satışa çıktı!

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından, İstanbul'un son dönemlerde hızla gelişen bölgesi Esenyurt'ta hayata geçirilen Hep İstanbul projesinde son iki blok satışa çıktı. Öncelikli daire seçme şansının bulunduğu Hep İstanbul projesinde toplam 1.424 adet daire bulunuyor. Karma bir proje olarak hayata geçirilen Hep İstanbul’da 48 adet de ticari birim yer alıyor.

Geniş sosyal alanlar

11 blok ve 14 sıra ev bloğu halinde tasarlanan Hep İstanbul projesinde; çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, bisiklet parkurları, otopark, cep sineması, kütüphane, peyzaj alanı, kuru temizleme, süpermarket, terzi, restoran, kafe, basketbol sahası,futbol sahası, tenis kortu, açık-kapalı yüzme havuzu, fitness center, plates salonu gibi sosyla alanlar bulunuyor.

Son 2 blok satışta

Hep İstanbul projesinin son iki bloğu olan E1 ve E2 blokları, projenin kalbinde yer alıyor. En avantajlı fiyatların geçerli olduğu bloklardan, yer almak isteyen yatırımcılar, istedği daire seçme fırsatına da sahip. 
 
Hep İstanbul’da fiyatlar

1+1 daireler 282 bin 300 TL’den
2+1 daireler 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışta. 

Daire teslimlerinin Nisan 2017’de yapılacağı projedenin ödeme planı kapsamında, yüzde 1 peşinat ile ev sahibi olmak mümkün.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Özlem ATİLA/Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI