24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriFuture Park'ta 48 Ay

Future Park’ta 48 Ay

İstanbul Esenyurt’ta projeler çehre değiştiriyor. Marka konutlar burada yaşamayı güzelleştirirken aynı zamanda ulaşım akslarına yakın konumda yer alan bazı projeler değerlerini katlıyor.

Bu anlamda Hiper Gayrimenkul hiç olmadığı kadar büyük çapta bir projeyi Haramidere mevkiine kazandırıyor. ‘Future Park’ projesi değerli bir lokasyonda, vaatleri olan bir proje olarak karşınıza çıkıyor.


                                           Future Park Güncel Durum
 
1.800 konut, alışveriş çarşısı ve otel olarak karma bir dizaynda hayata geçirilen ‘Future Park’ projesi yüzde 70 yeşil alan özelliğiyle Esenyurt’ta tam da ihtiyaç duyulan doğallıkta bir yaşam merkezi sunuyor.

Future Park Kira Getirisi

‘Future Park’ projesi sınır tanımıyor. Yüzde 60 ila 80 arasında prim potansiyeli barındıran proje ayrıca size yıllık yüzde 16 kira getirisi sunuyor.

Future Park Akıllı Ev Teknolojisi

Dünya üzerinde uluslar arası düzeyde son teknoloji kullanımlarını barındıran proje, akıllı ev uygulamasını başka bir boyuta atlatıyor.

Bu anlamda anahtar kullanmadan, şifre veya kart ile dairenize giriş yapabileceksiniz. Evinize uzaktayken ev içi sıcaklığı ayarlayabilecek, sitenin tüm duyurularını otomatik olarak görebilecek, tüm faturalarınızı elektronik ortamda ödeyebileceksiniz.

Size gelen misafirleriniz sizi bulamaz ise hiç dert değil. Size görüntülü ve sesli olarak mesaj bırakabilecekler. Ayrıca evde oluşabilecek riskli durumlar güvenliğe otomatik olarak bildirilecek ve böylece üst düzey güvenlik altında huzur içerisinde yaşayabileceksiniz.

Future Park Daireler

Future Park’ta 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri aile yaşantısına uygun olarak hazırlandı.

Ayrıca Future Park Club ile hem fiziki hem de ruhsal olarak huzurlu bir yaşam için oluşturulmuş üst düzey sosyal donatılar tasarlandı. Fitness salonu, basketbol sahası, sauna, voleybol sahası, açık – kapalı havuz ve yürüyüş yapabileceğiniz yollar Future Park’ta sizin için yaratılmış özel alanlardan sadece birkaçı.

Future Park Ev – Otel Sistemi

Future Park’ta ev / otel sistemi kuruldu. Bu sistem ile yer aldığınız ev – otel dairelerinde yüzlerce kiracınız olabilecek ama tek bir kiracı ile uğraşmadan yüksek gelir sahibi olabileceksiniz.

Future Parkt’ta Ödeme Kolaylığı

48 ay “0” faizle taksit ödeyerek ve %1 KDV avantajından yararlanarak ev sahibi olabilirsiniz.

Future Park Lokasyon

Haramidere konut projeleri arasında Future Park, metrobüse sadece yürüme mesafesinde. E – 5 ve E –  6 yollarının kesiştiği bölgede yer alan projede kolaylıkla istediğiniz ana yola ulaşabilme imkanına sahipsiniz.

FUTURE PARK AYRINTILI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI