24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaYeni ProjelerEval Park İstanbul'da Metrekaresi 3 Bin TL!

Eval Park İstanbul’da Metrekaresi 3 Bin TL!

Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de daha çok butik projelerle adından söz ettiren Eval İnşaat, Esenkent bölgesinde rezidans, konut ve ticari ünitelerden oluşan büyük bir yaşam alanı Eval Park İstanbul'u hayata geçiriyor. 217 milyon TL'lik yatırımla inşa edilen Eval Park İstanbul'da daire fiyatları 230 bin TL'den başlıyor.

EVAL PARK İSTANBUL BASIN TOPLANTISINI İZLEMEK İÇİN VİDEOYA TIKLAYINIZ

EVAL PARK İSTANBUL AYDIN ARVAS VE MURAT ODABAŞI RÖPORTAJINI İZLEMEK İÇİN VİDEOYA TIKLAYINIZ

2000'li yılların başında temeli atılan Eval İnşaat, 2004 yılı içerisinde inşaat faaliyetlerine başladı. Birbirine inanan 3 kurucu ortak tarafından inaçla yola çıkıp Beylikdüzü bölgesinde butik projeler ile rüştünü ispatlayan Eval, bugün Esenkent'te büyük bir proje için kolları sıvadı.

Eval İnşaat'ın Farkı Ne?

Beylikdüzü ve Büyükçekmece bölgesinde gerçekleştirdikleri butik projeler de kalite ve güvenden asla taviz vermeyerek Eval markasını oluşturan Eval İnşaat, avantajlı ödeme planları ve güvenilirliği sayesinde talep edilir hale geldi. Bu güvenilirlik Esenkent'te Eval Park İstanbul projesinin temellerinin atılmasını sağladı.

Eval Park İstanbul

Eval Park İstanbul projesi yaklaşık 126 bin metrekare satılabilir brüt alandan meydana geliyor. Sosyal donatı alanları ve otopark alanlarıyla birlikte 200 bin metrekarelik bir yaşam merkezi.

Müşterilerin, alıcıların en temel ihtiyacının kalite, kontrol ve güvenlik olduğuna inanan şirket, insanların güvenilir sitelerde ailesi ile birlikte yaşaması amacıyla yola çıktı.

Eval güvencesi bu huzuru ve güvenceyi vermektedir.

Yeşil doku, şehirleşmenin büyüdüğü bir dönemde herkesin arzusu. Hem şehre yakın olmak, ulaşıma yakın olmak hem de aynı zamanda yeşil alanlarda yaşayabilmek. Eval bu amaçla projenim %70'ini yeşil alana ayırdı. Site içi ve dışı yapılan peysaj alanları arasında 23 bin metrekare konut, 10 bin metrekare rezidans ve 10 bin metrekare ticari bilimler yer alıyor.

Projede; Yüzme havuzu, basketbol sahası, fitness alanı, Türk hamamı, sauna, tenis kortları, çocuk oyun alanları, bisiklet ve yürüyüş parkuru ile aile öncelikli modern yaşam yatırımcılara sunuluyor.


Eval Park İstanbul Daireler

1+1, 2+1, 3+1 dairelerin farklı iç tasarımları ile müşterilerin beğenisine sunuldu.

Avcılar gişelerden sonra 2 3 dakika içerisinde sitedesiniz. TEM otoyolunun hemen yanıbaşında yer alıyor.

726 adet konut, 382 adet rezidans dairesi üretilecek Eval Park İstanbul'da  Akbatı AVM’ye sadece 3 dakika mesafedesiniz. Buna rağmen sakinler anlık ihtiyaçlarını karşılasın diye 32 ayrı ünite halinde ticari alanlar planlandı.

Eval Park İstanbul Yabancı Yatırımcı

Özellikle Orta Doğu’lulara yönelik bir proje olarak tasarlanmadığını belirten Eval yetkilileri ama o kesimden de projemizi ziyaret eden, inceleyen ve telefonlarını bırakıp satışa geçildiği zaman satın almak isteyen müşretilerin yoğun olduğunu belirttiler.

Türkiye’de bazı ajansların aracılık yaptığını ve projeyi ziyaret edip buradan yararlanacaklarını söylediklerini yetkililer, "Alacaklarını düşünüyoruz ama onlara yönelik bir proje gerçekleştirmedik" dedi.

Özellikle Hollanda ve İngiltere’de yaşayan Türk vatandaşlardan çok büyük talep alıyor proje.

Eval Park Fiyat

Evalpark İstanbul’da daire fiyatları 230.400 TL’den başlarken projede, 1+1, 2+1 ve 3+1 farklı metrekare daireler ile 9 tip konut seçeneği sunuluyor.

Kalite ve konfora önem veren ailelerin taleplerine cevap verecek şekilde tasarlanan projede daireler 72 metrekare ile 160 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Metrekare birim fiyatı ise ortalama 3 bin lira.

 
Eval Park Ödeme Seçenekleri

İş Bankası, Halk Bankası ve Yapı Kredi ile görüşmeler yapılan Eval Park projesinde garantörlük ile ilgili İş Bankası ve Yapı Kredi ile görüşmeler sona ermek üzere.

%30 peşinat + 36 ay, 48 ay lansmana özel “0” faiz vadeli seçeneklerle şirket doğrudan kendi içerisinde taksit seçenekleri sunuyor.

Eval Park'a Yoğun İlgi

Rezidans’ın %70’inde talepler, ayırtılmalar, daire numaraları dahi belli olmuş durumda.

Eval Park'ta Rezidans ve Konut. Hangisi Sana Uygunsa…

Projenin bir farkı daha var. konut ve rezidansı bütün bir proje gözükmesine rağmen ayrı parsellerde. Aralarında kartlı geçişler olacak. Vale hizmeti hariç sosyal aktiviteleri hepsi aynı. Her ikisinde de yer alıyor. Yönetim tarzı bile farklı olacak. 5 yıllığına yönetimini Eval inşaat yürütecek. Konutlar da 1+1 hiç koyulmaddı. Rezidans tarafında ise 1+1 konuldu. Şu ana gelen talepler çok yoğun.

Eval Park Ticari Üniteler

Eval Park'ta site içi ihtiyaçlara yönelik 30 adet ticari ünite yer almakta. Şirket bu üniteleri de satışa çıkardı.

Eval Park ticari üniteler 40 metrekareden başlıyor.

Ayrıca ticari ünitelerin metrekare birim fiyatı ise 10 bin TL.

Eval İnşaat Yatırımları Devam Edecek.

Eval inşaat Esenkent'i sevdi. Bu bölgede arazi araştırmaları yapan şirketi anlaşmaları halinde birkaç proje daha gerçekleştirecek.

Beylikdüzü'nde ise yatırımlar hızla devam ediyor. Yaklaşık olarak 1.000 daire gerçekleştirilecek yerler mevcut. 

Şu anda kiralama amaçlı gerçekleştirilen Beylikdüzü'nde bir çarşı var. İnşaat süreci %70'lerde. 

Eval Park İstanbul Nerede?

Proje, Esenyurt konut projeleri arasında TEM Otoyoluna yakın bir mesafede yükselirken inşaatları bitme aşamasına gelen; Kuzey Marmara Otoyolu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, 3. Çevreyolu ve bağlantı yolları, Marmaray, Metro hattı, 3. Havaalanı gibi dev projelerin çevrelendiği bir bölgede yer alması, Evalpark İstanbul’u şehrin gözde projesi haline getiriyor.
       
İnşa çalışmalarına başlanılan proje, 24 ayda teslim edilecek.

Eval İnşaat'ın Esenkent'te inşa edeceği Eval Park İstanbul konut projesinin basın toplantısı gerçekleşti. Lansmanın ardından Eval İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Arvas ve Eval İnşaat Genel Müdürü Murat Odabaş, projenin tüm ayrıntılarını Emlakdream.com Genel Yayın Yönetmeni Ayla Özer'e anlattı.

2004'ten beri Eval olarak inşaat sektöründe yoğun bir şekilde faaliyet gösterdiklerini söyleyen Arvas, "Şu ana kadar binlerce konut ürettik. Mevcut projemiz 'Eval Park İstanbul' 1.100 konut ile çok büyük gibi görünse de bizim için kesinlikle çok büyük değil. Biz projeyi en kısa sürede bitirip teslim etmek için programımızı hazırladık, çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor." dedi.

Eval Park İstanbul Toplam Alanının %75'i Peyzaja Ayrıldı

Aydın Arvas projenin en önemli özelliği olarak peyzaj alanlarını vurguladığı sözlerinde şu ifadelere yer verdi; "Toplamda 43 bin metrekare büyüklüğündeki arazinin tümü bize ait. 7 bin 300 metrekarelik bir ticari ünite alanımız ve 33 bin metrekarelik bir konut alanımız mevcut. Bunlara ek 2 adet okulumuz ve bir de dini tesisimiz var. Projenin en önemli özelliklerinden biri peyzaja ayrılan alanın %70 – %75 olması. Bu dönemde insanların en çok ihtiyaç duyduğu yeşil alanı Evalpark İstanbul'da en iyi şekilde sunuyoruz."

'Eval Park'ı Yaşamanız Lazım'

Eval Park'ın yaşanarak kalitesinin anlaşılacağını söyleyen Murat Odabaş, "Pencereyi açıp dışarı bakmanız, temiz havayı teneffüs etmeniz, mutfağa girdiğinizde markalı ürünlerin hayatınızı nasıl kolaylaştırdığını deneyimlemeniz lazım. Bizim projemizde rezidanslarda bile balkonlarımız o kadar büyük ki emsal projelerin evlerinde o büyüklükte balkonlar yok. Bu alanları; insanların hayatını kolaylaştıracağı ve daha huzurlu bir hayat sağlayacağı için, Eval Park İstanbul projemizde çok geniş tuttuk. 

Murat Odabaş projenin detaylarını ise şu şekilde paylaştı;

"Rezidans blokta 1+1'ler 72 metrekare ve 82 metrekare, 2+1'ler 123 metrekare büyüklükte. Konut bloklarında da 2+1 ve 31'ler var. En üst katta penthouse 2+2 dairelerimiz olacak. Rezidans blokta ve konut bloklarında yüzme havuzu, fitness center, sauna, Türk hamamı gibi her türlü sosyal alanlar mevcut. Ayrıca Rezidans blokta ilave olarak vale hizmetimiz de var.

Rezidans blok 382 üniteden oluşuyor. Konutlar 726 adet. Toplam ticari ünite sayısı ise 32 adet ve bunlardan biri büyük bir market olacak. Akbatı alışveriş merkezine 3 dakika mesafedeyiz. Aynıza zamanda Eval Park'tan Bahçeşehir'e 4 dakikada gidip Bahçeşehir'in de her türlü imkanından faydalanabilirsiniz. Fakat anlık ihtaçlar için de site sakinlerinin faydalanabileceği ticari alanlar oluşturduk.

Eval Park İstanbul Fiyatları ve Ödeme Seçenekleri

72 adet 1+1 dairelerimizin başlangıç fiyatları 232 bin lira. Metrekare birim fiyatı da 3 bin TL civarında. Yüzde 30 peşin, kalanı 36 ay taksit 0 faizle ödeme yapılabiliyor. Bir başka seneçekte Yüzde 35 peşin, 48 ay vade farksız ödeme. Bir kaç bankayla görüşmemiz devam ediyor. Yakın zamanda bireysel kredi imkanlarını da sunacağız. İnşaat başladı. Rezidans bloklar 24 ayda, konular da 36 ayda, teslim edilecek."

'Yurt Dışından da Ciddi Bir Talep Var'

Aydın Arvas, firma olarak daima programlı çalıştıklarını ve bir projeyi tamamlamadan başka bir projeye asla başlamadıklarını söyledi. Satışlarda öncelikle iç piyasayı tercih ettikerini söyleyen Arvas, "Projede ilk amacımız iç piyasada satışların gerçekleşmesi yönünde. Fakat yurt dışından da ciddi bir talep var. Bu talepleri değerlendiriyoruz şu anda. Sosyal donatıları, yeşil alanları ve mimarisi ile Eval Park çok farklı. İnsanlar bölgeyi de analiz ettiklerinde projenin ne denli elit olduğunu görüyorlar. Örnek dairemiz de hazır. Tüm misafirlerimizi en yakın zamanda bekliyoruz." dedi.

'Bölge Metrekare Fiyatları 6 Bin TL, Biz 3 Bin TL'den Çıktık'

Bölgede 2 sene önceki fiyatların, güncel fiyatların yarısı kadar olduğuna değinen Aydın Arvas, "Bu fiyat artışı daha yüksek bir hızla devam edecektir. Bölgede markalı konut projelerinde metrekare fiyatlarının 6 bin lira seviyelerinde olduğunu görüyoruz. Biz projeye yatarım yapacakların kazanması için 3 bin liradan çıktık. Şu anda oturumcu yatırımcı oranı yüzde 50-50 diyebilirim. Bizim lansmana çıkmaktaki temel amacımız zaten nihai tüketiciye ulaşabilmek. Bu anlamda oturumcu kitle oranı önümüzdeki süreçte daha fazla artacaktır." diyerek sözlerini tamamladı.
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI