22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriDumankaya'dan Mayıs Ayına Özel %5 İlave İndirim!

Dumankaya’dan Mayıs Ayına Özel %5 İlave İndirim!

İstanbul Maltepe konut projeleri arasında ön plana çıkan Ritim İstanbul projesi, Dumankaya kalitesiyle yükselmeye devam ediyor. Toplam 1373 adet bağımsız bölümü bulunan Ritim İstanbul, konut, ofis, rezidans ve alışveriş merkezinden oluşan karma bir yaşam sunuyor.

Ritim İstanbulda 863 Konut

Anadolu Yakası’na hareket katacak, hayat dolu bir proje: Ritim İstanbul! Projenin genelinde geniş metrekarelere ve optimum kullanım alanlarına sahip, 1+1’den 5+1 dublekse, çok farklı alternatiflerde konfor dolu 863 adet rezidans konut yer alıyor.
Tüm daireler, cam mimarinin getirdiği avantajla geniş pencerelerinden uçsuz bucaksız bir manzara sunuyor. Tam karşıdaki Adalar manzarasının keyfini çıkarın, dilerseniz İstanbul’un engin kent görüntüsüne seyre dalın. 

Ritim İstanbul'da Akıllı Ev Teknolojisi

Ayrıca eviniz, teknolojisiyle de herkesi kendine hayran bırakma konusunda iddialı. Konutta dijital dönüşümü başlatan Dumankaya IQ; akıllı evinizdeki cihazların yönetiminden, seyahat hizmetlerine, sağlık ve özel şoför, vale, havaalanı transferi, ev temizliği, çiçek gönderimi, tadilat, kuru temizleme, vb. aklınıza gelebilecek diğer tüm günlük ihtiyaçlarınızda hayatınızı kolaylaştıran size özel bir asistan hizmeti sunuyor.
Ritim İstanbul’da 250 adet Home Ofis, 114 adet ticari ofis ve 146 adet mağaza ile toplamda 1373 adet bağımsız alan yer alıyor.
 
Ulaşımı kolay merkezi konumu, iş hayatınızı kolaylaştıran asistan hizmetleri ve prestijli sosyal olanakları ile Ritim İstanbul, iş hayatında standartların çok üzerinde bir dönemi müjdeliyor.

Bulunduğu bölgede, kafeleri, restoranları, prestijli mağazaları ile açık hava alışveriş merkezine sahip tek projesinde, her sabah İstanbul’un kendisi gibi ritmi yüksek bir yaşam başlıyor. Anadolu Yakası’nın en canlı, en işlek, en popüler projesi olacak Ritim İstanbul’da iş hayatı sonsuz fırsatlarla buluşuyor.

Ritim İstanbul, alışveriş merkezleri ile bölgedeki hem yaşayan hem de çalışan insanların günlük rutinlerinin vazgeçilmez bir parçası haline gelen Maslak – Levent hattındaki projelerin yarattığı değerin bir benzerini Anadolu Yakası’na taşıyor.

Ritim İstanbul'da Alışveriş Merkezi

Bölgedeki diğer projelerden farklı olarak açık hava alışveriş merkezine sahip tek proje olma özelliğini taşıyan Ritim İstanbul; kafeleri, restoranları, butikleri ve mağazaları ile kısa sürede Anadolu Yakası’nda herkesin buluşmak için sözleşeceği en popüler adres haline geleceğinin ip uçlarını şimdiden veriyor. Herkesin gezmeye geleceği bu alışveriş merkezinin hemen üstünde oturma şansına sahip olanlarsa, hayatın tadını herkesten çok çıkaracak gibi gözüküyor. Misafirlerinizi ağırlayabileceğiniz, arkadaşlarınızla keyifli sohbetler yapmak için buluşabileceğiniz, başarılı mağaza karması ile alışveriş ihtiyacınızı keyifli ve bir o kadar pratik şekilde karşılayabileceğiniz Ritim AVM, proje sakinlerinin vazgeçilmezi olmayı hedefliyor.

Ritim İstanbul Fiyatlar

Ritim İstanbul Nerede

Ritim İstanbul projesi Maltepe'de E-5'in hemen kenarında, Anadolu Yakası Adalet Sarayı'na komşu, Bağdat Caddesi, sahil yolu, Tem otoyolundan kolay ulaşılır konumuyla dikkat çekiyor. Alışveriş merkezi, rezidans ve home ofislerden oluşan bölümleriyle karma bir proje olan Ritim İstanbul projesi iki etap halinde yapılıyor.
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI