22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaSektörden HaberlerDAP Yapı'dan 4 Milyar TL'lik Yatırım

DAP Yapı’dan 4 Milyar TL’lik Yatırım

DAP Yapı, 2017'de 4 projeye toplam 4 milyar TL'lik yatırım yapacak. Milliyet'e konuşan Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, yapacakları yatırım ve projelerle ilgili bilgi verdi.

2017'de 4 Projeye 4 Milyar TL Yatırım

Beykoz’da, Maslak’ta, Kartal'da ve Emlak Konut ihalesinden alınan  Validebağ’daki araziye toplam 4 milyar TL'lik yatırım yapılacağını açıklayan Ziya Yılmaz, Beykoz projesine 1 milyar TL, Maslak'taki projeye 1.5 milyar TL, Kartal'daki projeye 500 milyon TL ve Validebağ'daki arazi için 1 milyar TL yatırım yapacaklarını söyledi. 'Biz bu ülke için daha çok çalışacağız' diyerek hem holdingine hem de ülkenin yarınlarına güvendiğini ifade eden Yılmaz, Validebağ arazi üzerinde çalıştıklarını ruhsatın önümüzdeki aylarda alınacağı bilgisini verdi.

'Teras Kule En Çılgın Projemiz Olacak'

Kartal’da yükselecek olan Teras Kule için 'en çılgın projemiz olacak' diyen Yılmaz, Teras Kule'de daha önce hayata geçirdikleri, Adam Kule, Vazo Kule Tango ve Burgu Kuleler gibi yeni bir konsept oluşturduklarını söyledi.

Pendik'e Türkiye'nin En Büyük Caddesi Geliyor!

3 bin 500 konut, 500 ofislik Pendik projeleri hakkında konuşan Yılmaz,  'proje, her şeyiyle bir şehir gibi olacak. Orada 1200 metrelik Türkiye’nin en büyük caddesini yapacağız. Sabiha Gökçen Havalimanı’nın alt tarafında, denize çok yakın bir proje” ifadelerini kullandı.

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI