19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriBulvar Aşkaroğlu Prestij projesi

Bulvar Aşkaroğlu Prestij projesi

Satışların devam ettiği Bulvar Aşkaroğlu Prestij projesinde konutların satış fiyatları 299 bin TL'den başlıyor.

Aşkaroğlu İnşaat tarafından Bursa’nın 3 merkez ilçesinden biri olan Nilüfer’in Kızılcıklı Mahallesi’nde 4 bin 087 metrekarelik arsa yapımı devam eden Bulvar Aşkaroğlu Prestij projesi 2’sinde konutların olduğu, 1’inde de ticari alanların yer aldığı 3 bloktan meydana geliyor. Ticari blok 2 katlı olarak inşa edilirken konut blokları 7 katlı olarak hayata geçiriliyor.

Bulvar Aşkaroğlu Prestij’de kat planları ve sosyal alanlar

Projede 2+1, 3+1, 5+1 ve dubleks seçeneklerinden oluşan 48 daireden ve 7 ticari alandan meydana geliyor.

Sosyal donatı alanları arasında çocuklar için oyun parkı, 56 araç kapasiteli açık otopark, yeşil alanlar, kamelya, mini çarşısında kafe ve restoran ile günlük ihtiyaçların karşılandığı dükkanlar bulunuyor. Projede ortak alanlarda güneş panelinden elde edilecek elektrik enerjisi kullanılacak. Ayrıca atık sular da filtrelenip tuvalet rezervuarlarında kullanılacak. Depolanan yağmur suyu da yeşil alanların sulanmasında kullanılacak.

Bulvar Aşkaroğlu Prestij’de fiyatlar ve projenin konumu

Konut teslimlerinin 2020’nin ilk aylarında yapılacağı projede brüt 150 metrekarelik (neti 135 metrekare) 3+1 dairelerde satış fiyatları 20 eylül 2019 tarihi itibarıyla 329.000 TL seviyelerinde bulunuyor.

Fiyatların belirtildiği tarih itibarıyla geçerli olduğunu, ilerleyen zamanlarda fiyat artışlarının olabileceğini göz önünde bulundurmanızı ve ilgili inşaat firmasından yeniden fiyat almanızı tavsiye ederiz.

Proje konum olarak İzmir Yolu’na 3 dakika, Uludağ Üniversitesi metro durağına 5 dakika, Özdilek Park Nilüfer AVM’ye 8 dakika, Dörtçelik Çocuk Hastanesi’ne ve Özlüce Bulvarı’na 10 dakikalık ulaşım mesafesinde bulunuyor.

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI