28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriBenesta Acıbadem projesi

Benesta Acıbadem projesi

Ön talep toplama sürecinde olan Benesta Acıbadem projesinde metrekare satış fiyatları 9 ile 14 bin lira arasında değişiyor.

Yurtdışında aldığı büyük müteahhitlik projeleriyle dünyanın en büyük 250 inşaat şirketi arasına girmeyi başaran Esta İnşaat tarafından yurt içinde hayata geçirilecek 6 projeden biri olan Benesta Acıbadem projesinde Esta İnşaat ile A Yapı iş birliği yapıyor.

İstanbul Anadolu Yakası ilçelerinden Üsküdar’ın Acıbadem mahallesinde bulunan ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’nden satın alınan 30 bin 622 metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek olan Benesta Acıbadem projesinde; 4’ü yerlatında olmak üzere 20 katlı 8 blok üzerinde büyüklükleri 70 ile 258 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 kat planlarında 897 konut ve 11 ticari alan inşa edilecek.

(Resim projeye ait olmayıp temsili olarak kullanılmıştır)

Benesta Acıbadem’de satış fiyatları, ödeme planı ve sosyal alanlar

Ön talep toplama sürecinde olan projede metrekare satış fiyatları 10 bin TL ile 14 bin TL arasında değişiyor. Ödeme planı ile ilgili henüz kesinleşmiş bir bilgi mevcut değil.

Projenin çok iddialı olan ve 16 bin metrekarelik alan üzerinde yer alan sosyal donatı alanlarında; hem açık hem kapalı hem de çocuklar için yüzme havuzu, fitness spor salonu, sauna, kafe, restoran, günlük ihtiyaçların karşılandığı alışveriş dükkanları, kapalı otopark alanları, basketbol sahası, golf alanı, mini hayvanat bahçesi ve 7/24 güvenlik bulunacak.

Benesta Acıbadem projesinin arsası Akasya AVM’ye yaklaşık 300 metre mesafede bulunuyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI