24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriBatışehir'de banka ödemesiz kampanya

Batışehir’de banka ödemesiz kampanya

İstanbul Bağcılar'da Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Batışehir projesi, 1036 adetlik satış adediyle 2015’te en yüksek satış rakamını yakalamıştı.

Bağcılar'da yükselen Batışehir projesinde 1+0'den 5+1'e kadar her türlü daire seçeneği bulunuyor. Projede 40 farklı daire tipi bulunuyor.

Doğan Medya Center'ın karşısında ve Medipol hastanesine komşu olarak yükselen Batışehir projesi, TEM ve E5'e paralel bir konumda bulunuyor ve Atatürk Havalimanına araçla yaklaşık 15 dakikalık bir mesafede konumlanıyor.

Projede zengin sosyal donatılar ve spor imkanları bulunuyor. Batışehir'de mini golfden meditasyona kadar farklı spor branşlarını yapmak için alanlar mevcut.

Bağcılar Batışehir projesinin içinde bir de eğitim kurumu bulunuyor. Doğa Okulları'na ev sahipliği yapan projede yaşayanlar, çocuklarını içi rahat okula gönderebilecekler.

Batışehir'de kampanya

Batışehir projesinde Ege Yapı sadece 70 daire için banka ödemesiz bir kampanya başlattı.

Sadece 70 daire için geçerli olan bu kampanyada yüzde 20 peşin, 120 ay vade ve 0,79 vade farkıyla daire sahibi olmak münkün. Kampanya liste fiyatları üzerinden uygulanıyor.

Bade Yılmaz/Emlakdream

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI